Το προξενιό της Ιουλίας: Η Ιουλία απογοητεύεται από τον Γρηγόρη και η «λάθος» απόφαση είναι ένα βήμα μακριά

01.11.2023
Το προξενιό της Ιουλίας: Η Ιουλία απογοητεύεται από τον Γρηγόρη και η «λάθος» απόφαση είναι ένα βήμα μακριά
Ο Στράτος ένα βήμα πριν την απελευθέρωση και οι δυο οικογένειες βρίσκονται ακόμη σε ταραχή.

Η Ιουλία, απογοητευμένη από την συμπεριφορά του Γρηγόρη στην ανάκριση, δεν μπορεί να του συγχωρήσει που φάνηκε κατώτερος των περιστάσεων. Ενώ ένα δημοσίευμα της εφημερίδας στην οποία δουλεύει η Αλεξάνδρα ταράζει τα νερά και ανησυχεί την οικογένεια Σκούταρη για το κατά πόσο μπορεί να επηρεάσει την πορεία της υπόθεσης. Στο μεταξύ, η Κυριακούλα δεν δέχεται να αποκαλεί ο Γρηγόρης τον πατέρα του δολοφόνο και τον αντιμετωπίζει με πάθος.

{https://www.youtube.com/watch?v=pL_4SQFKL-E&ab_channel=AlphaTVGreece}

Προσπαθώντας να της δείξει πως είναι η ευκαιρία της, η Κατερίνη τονίζει στην Φιλιώ την αξία που έχουν οι συμμαχίες, δίνοντάς της το παράδειγμα της ίδιας με την Κυριακούλα που έχουν ενώσει τις δυνάμεις του για να επιτευχθεί ένα προξενιό της με τον Γρηγόρη. Την ίδια στιγμή, η άφιξη του ψυχίατρου Νικολαΐδη στο αρχοντικό του Γιωργίκη Προβιού δείχνει να έχει ευεργετική επίδραση στον Χρήστο. Ο ειδικός προσπαθεί να τον προσεγγίσει και φαίνεται να τα καταφέρνει.

Η Μάγισσα: Ο Λευτέρης Χαρίτος αποκαλύπτει ένα μυστικό για τη σκηνή της ξιφομαχίας μεταξύ Μιχαήλ και Σπήλιου

5_6.jpg

Σπύρος Ιωάννου - Δημήτρης Αρριανούτσος (Ο Ψυχίατρος Νικολαΐδης και ο Χρήστος)

Κι ενώ Ιουλία και Στάσα, μετακομίζουν στο ανακαινισμένο από τον Γιωργίκη σπίτι της θείας Ευτέρπης, στη Λάρισα, μια έκπληξη στην εξέλιξη της υπόθεσης Ραζίνη θα ανατρέψει για άλλη μια φορά τα δεδομένα ενώ η Ιουλία δεν έχει μιλήσει ακόμη για την εγκυμοσύνη σε κανέναν.

{https://www.youtube.com/watch?v=g05niFOMr8s&ab_channel=AlphaTVGreece}

Τελευταία τροποποίηση στις 01.11.2023 - 17:13