Το προξενιό της Ιουλίας: Η εγκυμοσύνη που θα αλλάξει τα δεδομένα και μία αλλαγή στάσης που θα ξαφνιάσει

20.10.2023
Το προξενιό της Ιουλίας: Η εγκυμοσύνη που θα αλλάξει τα δεδομένα και μία αλλαγή στάσης που θα ξαφνιάσει
Κάτι που θα μπορούσε να είναι πολύ ευχάριστο καταλήγει να είναι «πέτρα στον λαιμό» για την Ιουλία που βρίσκεται ξαφνικά σε πολύ δύσκολη θέση.

Το ατύχημα που είχε με το αυτοκίνητο η Ιουλία στάθηκε η αφορμή να μάθει ότι είναι έγκυος, πράγμα, για το οποίο, προφανώς δεν είχε την παραμικρή ιδέα. Η νεαρή κοπέλα, μαθαίνοντας τ’ αποτελέσματα των εξετάσεών της στο νοσοκομείο βρίσκεται σε πανικό, καθώς δεν μπορεί να τα μοιραστεί με κανέναν. Και ενώ ο Γρηγόρης καταφέρνει και τρυπώνει κρυφά στο νοσοκομείο για να τη δει, ο Στασινόπουλος, τους πιάνει επ’ αυτοφώρω και τον απειλεί να μείνει μακριά της.

Η Ιουλία, αποκομμένη από τον αγαπημένο της, αρνείται να δεχτεί ακόμα και την επίσκεψη του Γιωργίκη Προβιού, που της φέρνει τριαντάφυλλα από τον κήπο του αρχοντικού, κάτι που κάνει έξαλλο τον Χρήστο, ο οποίος τα φροντίζει.

Σασμός: Απογοήτευση, θυμός και νέο (αρνητικό) hashtag για μια αγαπημένη σειρά που, μάλλον, έπρεπε να τελειώσει πέρσι

Την ίδια στιγμή, ο Στράτος, μετά και την άρνηση του Στασινόπουλου να τον βοηθήσει όπως του υποσχέθηκε, αναθέτει μια κρίσιμη αποστολή στον Γρηγόρη που πολιορκείται τόσο από την χωροφυλακή, όσο και από τον δικηγόρο Ατζαλίνα να αποκαλύψει αν γνωρίζει κάτι για το όπλο του φονικού.

Η Στάσα στην προσπάθειά της να πείσει την Ιουλία να δεχτεί το προξενιό του Προβιού, θ’ αποκαλύψει κατά λάθος, μια πτυχή της ζωής της που αγνοούσαν όλοι μέχρι τότε ενώ προσπαθεί με κάθε τρόπο να κάνει την Ιουλία να σκεφτεί (έστω) το προξενικό με τον Γιωργίκη.

{https://mail.google.com/mail/u/1/#inbox/FMfcgzGwHLhfqPphhVRxjxcTBBNsBFlV?projector=1}

Και καθώς η στιγμή της κατάθεσης έχει φτάσει, ο Στράτος, κάνει μια θεαματική ανατροπή, που θα τους αφήσει όλους άφωνους καθώς αρνείται την ενοχή του, αντίθετα σε ό,τι έχει πει μέχρι τώρα.

{https://mail.google.com/mail/u/1/#inbox/FMfcgzGwHLhfqPphhVRxjxcTBBNsBFlV?projector=1}

Τελευταία τροποποίηση στις 20.10.2023 - 14:33