Φαίη Σκορδά - Κατερίνα Καραβάτου: Μία άβολη στιγμή στον τηλεοπτικό αέρα αποκάλυψε μια αλήθεια

20.10.2023
Φαίη Σκορδά - Κατερίνα Καραβάτου: Μία άβολη στιγμή στον τηλεοπτικό αέρα αποκάλυψε μια αλήθεια
Καλεσμένη στο Fay' s Book ήταν η Κατερίνα Καραβάτου και η συζήτηση με την οικοδέσποινα Φαίη Σκορδά είχε αρκετές προσωπικές αναφορές.

Λαλίστατη ήταν η Κατερίνα Καραβάτου απέναντι στη Φαίη Σκορδά στην οποία και μίλησε για πολλά και διάφορα. Φέτος (όπως και πέρσι) βλέπουμε την παρουσιάστρια στο My Style Rocks και η στην ερώτηση αν της λείπε το καθημερινό (που έκανε επί χρόνια πριν φτάσει εδώ) η απάντηση ήταν αρνητική.

«Δεν μου λείπει το καθημερινό! Αυτό το βρίσκω ως μια μεγαλύτερη πρόκληση για μένα. Είναι ένας γλυκός συνδυασμός. Από την εποχή που έκανα τους ΚουΚου τα πράγματα έχουν αλλάξει. Αυτό που κάνετε το θεωρώ δύσκολο πια. Έχει αλλάξει η δομή μιας πρωινής εκπομπής, δεν είναι ψυχαγωγική. Ανακατεύονται πολλά πράγματα, περνάς από το ένα θέμα το άλλο με μια ταχύτητα που μπορεί να είναι επικίνδυνη», είπε η Κατερίνα Καραβάτου, η οποία στάθηκε ιδιαίτερα και στη χρονιά που ήταν στο Mega.

Είναι έγκυος η Φαίη Σκορδά; Η αμήχανη συζήτηση on air με την Μπέσυ Αργυράκη

«Στο MEGA δεν ήμουν η Κατερίνα, δεν την ευχαριστήθηκα εκείνη την χρονιά. Δεν έγιναν όπως θα έπρεπε τα πράγματα. Εκείνη η χρονιά ήταν δύσκολη για μένα, ήρθε η ζωή μου τούμπα. Θα μπορούσα να κατηγορήσω ανθρώπους αλλά ξέρω ότι η ίδια ότι δεν ήμουν αυτή που έπρεπε. Εγώ αδίκησα εκείνη την εκπομπή», είπε συγκεκριμένα.

Και στο τέλος, λίγο πριν πέσουν οι τίτλοι τέλους οι δύο παρουσιάστριες είχαν μια «ιδιαίτερη» στιγμή που ξεκίνησε υπογραμμίζοντας πόσο σημαντικό είναι που παρότι υπήρξαν «απέναντι» τηλεοπτικά, να μπορούν να κάθονται πλάι πλάι και να μιλούν με ειλικρίνεια.

Κάποια στιγμή, λοιπόν η Καραβάτου λέει στη Σκορδά ότι τη βλέπει τέλεια, για να πα΄ρει αρχικά την απάντηση πως εκείνη δεν το βάζει κάτω και μετά ένα «όχι και τόσο, αλλά δεν πειράζει».

Σασμός: Απογοήτευση, θυμός και νέο (αρνητικό) hashtag για μια αγαπημένη σειρά που, μάλλον, έπρεπε να τελειώσει πέρσι

Ιδού και το εν λόγω απόσπασμα που συζητήθηκε πολύ καθώς αποκάλυψε, στην πραγματικότητα, πώς νιώθει η Φαίη Σκορδά αυτή τη συγκεκριμένη περίοδο!

Τελευταία τροποποίηση στις 20.10.2023 - 15:26