Είναι έγκυος η Φαίη Σκορδά; Η αμήχανη συζήτηση on air με την Μπέσυ Αργυράκη

05.07.2023
Είναι έγκυος η Φαίη Σκορδά; Η αμήχανη συζήτηση on air με την Μπέσυ Αργυράκη
Καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό μας ήταν σήμερα (5/7/2023) η Μπέσυ Αργυράκη και τους έκανε λίγο "άνω κάτω" καθώς έριξε μια "βόμβα" που δεν περίμενε κανείς.

Αντίστροφα μετράνε και οι πρωινές εκπομπές αυτή την εβδομάδα μέχρι να ρίξουν αυλαία για τη σεζόν και στο Πρωινό μας σήμερα είχαν ένα απρόοπτο που έφερε σε δύσκολη θέση τη Φαίη Σκορδά, η οποία, όμως αναγνωρίσε ότι δεν ήταν κακόβουλο και απάντησε!

Με τον γνωστό χειμαρρώδη τρόπο της η Μπέσυ Αργυράκη μοιράστηκε τα νέα της τόσο για ως προς τη μουσική, όσο και ως προς την πολιτκή καθώς δημοτική σύμβουλος ούσα, στις επερχόμενες δημοτικές και περιφερειακές εκλογές "κατεβαίνει" υποψήφια με περιφερειακή σύμβουλος πια, με τον συνδυασμό του Γιώργου Πατούλη.

Και αφου΄ εξέφρασε με πάθος και την άποψή της για όλα τα θέματα που απασχόλησαν την τηλεοπτική παρέα σήμερα, η Μπε΄συ Αργυράκη "ασχολήθηκε" πιο προσωπικά με την παρουσιάστρια της εκπομπής, την οποία ρώτησε ανοιχτά "Πώς πάει η εγκυμοσύνη της".

Άγγελος Λάτσιος - Μαρίνα Παντζοπούλου: Παιχνίδια στην παραλία για τα δύο παιδιά της Ελένης Μενεγάκη

"Παξιμάδι" έμειναν όλοι οι συντελεστές και φυσικά, η ίδια η Φαίη που δεν πίστευε στ' αυτια΄ της. "Όταν είπα ότι έρχομαι εδώ το πρωί", είπε η Μπέσυ, "2 - 3 φίλοι μου είπαν να σε ρωτήσω αν είσαι έγκυος", της είπε με τον Νίκο Γεωργιάδη να παραδέχεται ότι είχε κι εκείνος ακούσει τις φήμες όμως "δεν τολμούσε να ρωτήσει".

Η Φαίη Σκορδά διέψευσε την είδηση (που δεν μπορούσε να καταλάβει πώς είχε προκύψει) ενώ κατά κάποιον τρόπο συμπλήρωσε ότι δεν υπάρχει ούτε σύντροφος (αν και αυτό δεν είναι απαραίτητο τελικά για να κάνεις ένα παιδί, όπως είπε στη συνε΄χεια).

Σε κάθε περίπτωση, είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον ο τρόπος με τον οποίο έκανε την προσέγγιση η Μπέσυ Αργυράκη, η οποία λειτούργησε σχεδόν... επαγγελματικά.

Η Chrissy Teigen και ο John Legend υποδέχτηκαν το τέταρτο παιδί τους, 5 μήνες μετά το τρίτο

False Alarm πάντως, στα περί εγκυμοσύνης και ιδού το στιγμιότυπο όπως προβλήθηκε από τον ΣΚΑΪ.

{https://www.youtube.com/watch?v=jhIGcwfLUHs&ab_channel=MyLife}

Τελευταία τροποποίηση στις 05.07.2023 - 13:56