Ρώτησαν την Εύη Βατίδου για τον σύντροφό της κι εκείνη έπαθε... αμνησία: Τι είπε εκείνος για τον χωρισμό

05.07.2023
Ρώτησαν την Εύη Βατίδου για τον σύντροφό της κι εκείνη έπαθε... αμνησία: Τι είπε εκείνος για τον χωρισμό
(Photo: NDP Photo Agency)
Μόλις δυο μήνες μετά την επισημοποίηση της σχέσης τους, φαίνεται ότι η Εύη Βατίδου και ο Ηλίας Κωνσταντίνου δεν είναι πια μαζί και ο χωρισμός (όσο κι αν ήταν αμοιβαίος, όπως υποστηρίζει εκείνος) μάλλον δεν ήταν βελούδινος.

Τον περαμένο Μάιο η Εύη Βατίδου παρουσίαζε για πρώτη φορά δημόσια τον σύντροφό της, το μοντέλο Ηλία Κωνσταντίνου με τους δυο τους να μιλούν δημόσια για τον ε΄ρωτά τους και το πόσο κανέναν ρόλο δεν παίζουν τα 12 χρόνια που τους χωρίζουν.

Τότε, μάλιστα, είχε μιλήσει σχετικά και ο πρώην σύζυγο΄ς εκείνης, ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, με τον οποίο η Εύη Βατίδου έχει τα δύο παιδιά της. "Εύχομαι να είναι ο ιδανικός", είχε πει τότε ο κύριος Κούγιας, όμως, όπως φαίνεται... δεν ήταν!

Μόλις δύο μήνες μετά και στα social media του ζεύγους οι κοινές φωτογραφίες έχουν σβηστεί ενώ η κάμερα του Πρωινού "τσάκωσε" την Εύη Βατίδου στο αεροδρόμιο και όταν η ρεπόρτερ τη ρώτησε για τη σχέση της εκείνη (φανερά ενοχλημένη, μάλιστα) αντέδρασε σα να έπαθε... αμνησία. "Δεν υπάρχει κάποια σχέση, κάποιο λάθος κάνετε", απάντησε συγκεκριμένα.

Σε δεύτερο χρόνο, από την εκπομπή Super Κατερίνα, επικοινώνησαν με τον Ηλία Κωνσταντίνου τηλεφωνικά και ενώ ξεκίνησε αφενός λέγοντας πως είναι πολύ καλά αλλά δεν θέλει πλέον να κάνει κάποια δήλωση για την προσπωπική του ζωή, αφετέρου απαντώντας "ουδέν σχόλιον" για τις δηλώσεις της κυρίας Βατίδου, τελικά μίλησε για χωρισμό ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν τον έχει πληγώσει κάτι και ότι "δεν κρατάω κακία σε ανθρώπους και ειδικά σε αυτούς που έχω περάσει χρόνο μαζί τους".

Εύη Βατίδου: «Δεν συμβιβάστηκα στον γάμο μου; Μεγαλύτερος συμβιβασμός δεν υπάρχει» [video]

"Ο χωρισμός μας ήταν κοινή απόφαση. Δεν κρατάω καμία κακία. Όλα καλά. Είμαστε πολιτισμένοι άνθρωποι, δεν πρέπει να υπάρχουν αναμμένες φωτιές. Έχει τελειώσει. Αυτό ήταν. Είναι καλό να κοιτάμε πάντα τα πράγματα θετικά", είπε στη συνέχεια υπογραμμίζοντας πως "ό,τι γίνεται είναι πάντα για καλό".

Τελευταία τροποποίηση στις 05.07.2023 - 15:57