Chrissy Teigen - John Legend: Το πρώτο βιντεάκι και με τα 4 παιδιά τους είναι το πιο γλυκό θα δεις σήμερα

Chrissy Teigen - John Legend: Το πρώτο βιντεάκι και με τα 4 παιδιά τους είναι το πιο γλυκό θα δεις σήμερα
Μία ευτυχισμένη οικογένεια! Η Chrissy Teigen και ο σύζυγός της John Legend, ανακοίνωσαν μόλις την περασμένη εβδομάδα ότι καλωσόρισαν το τέταρτο παιδί τους.

Η περήφανη μαμά μοιράστηκε ένα νέο βίντεο και των τεσσάρων παιδιών της «σε σίγαση για να προστατεύσουμε τα αυτιά σας από τον John και εμένα που κάνουμε εξαιρετικά ενοχλητικούς θορύβους ζώων», είπε αστειευόμενη στη λεζάντα. Το κλιπ φαίνεται ότι τραβήχτηκε εν μέσω των εορτασμών της 4ης Ιουλίου από την οικογένεια, καθώς η Teigen πρόσθεσε κόκκινα, λευκά και μπλε emoji καρδιάς.

Ο John Legend μαθαίνει κολύμπι στα 40 του χρόνια [video]

Τα παιδιά της Chrissy και του John περιλαμβάνουν τον νεογέννητο γιο Wren Alexander Stephens, την κόρη Esti που είναι 5 μηνών, την 7χρονη Luna και τον 5χρονο Miles. Και τα τέσσερα μικρά τους στο εορταστικό βίντεο ήταν ντυμένα με ρούχα με ασορτί μπλε και άσπρες ρίγες, με τα κορίτσια να φορούν ασορτί φορέματα.

{https://www.instagram.com/reel/CuU6CceAn4j/}

Στις 28 Ιουνίου η Chrissy Teigen ανακοίνωσε την τελευταία "υψηλή άφιξη" στην οικογένεια. Στην ανάρτηση, η Chrissy μίλησε για το όνειρο της ζωής της να μεγαλώσει τέσσερα παιδιά και αναφέρθηκε στην απώλεια του αείμνηστου γιου της, Jack, τον οποίο απέβαλε στις 20 εβδομάδες. Το μοντέλο εξήγησε ότι επέλεξαν να χρησιμοποιήσουν μια παρένθετη μητέρα, την Αlexandra, για τον μικρούλη Wren.

{https://www.instagram.com/p/CuNPgUBvVp8/}

«Ήξερα ότι ταίριαζε τέλεια για εμάς τη στιγμή που της μιλήσαμε», έγραψε η ευτυχισμένη μητέρα. «Όλες οι επιθυμίες και τα όνειρά μας ευθυγραμμίστηκαν. Ήθελα να γίνω φίλη της, ήθελα τα παιδιά μας να παίξουν, ήθελα δείπνο μαζί της. Ήθελα να είναι στη ζωή μας για όσο χρόνο το επέτρεπε». Ο τραγουδιστής και η Chrissy επέλεξαν το Alexander ως το μεσαίο όνομα του γιου τους προς τιμήν της παρένθετης μητέρας. Στις φωτογραφίες του καρουζέλ, η Chrissy πρόσθεσε μάλιστα μια γλυκιά φωτογραφία της να φιλά την κοιλίτσα της Αlexandra. Μέχρι να γεννήσει η Chrissy την Esti φέτος τον Ιανουάριο, είχε μερικούς μήνες κοινής εγκυμοσύνης με την Αlexandra.

snapinsta.app_356378077_662510021901643_4747225104305266665_n_1080.jpg

Τελευταία τροποποίηση στις 06.07.2023 - 12:26