Jennifer Lopez: Λανσάρει τη δική της μάρκα κοκτέιλ, οι φαν αντιδρούν και η ίδια απαντά: «Δεν πίνω για να γίνω τύφλα»

Jennifer Lopez: Λανσάρει τη δική της μάρκα κοκτέιλ, οι φαν αντιδρούν και η ίδια απαντά: «Δεν πίνω για να γίνω τύφλα»
Η Jennifer Lopez απέκτησε τη δική της μάρκα κοκτέιλ που είναι η πιο πρόσφατη επιχειρηματική της δραστηριότητα. Κάτι όμως που προκάλεσε ερωτηματικά στους fans της οι οποίοι γνωρίζουν ότι η τραγουδίστρια, όπως είχε δηλώσει στο παρελθόν, ακολουθεί μια healthy διατροφή που δεν περιλαμβάνει το αλκοόλ. Ως τώρα τουλάχιστον.

«Ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι είπαν ότι “Α, δεν πίνει καν, τι κάνει με ένα κοκτέιλ;”» είπε η Lopez σε ένα βίντεο που δημοσίευσε στη σελίδα της στο Instagram, προσθέτοντας «Για να σας πω την αλήθεια, αυτό ίσχυε για πολύ καιρό - δεν έπινα».

Η Lopez παραδέχτηκε ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει, λέγοντας ότι οι φωτογραφίες της «τα τελευταία δέκα, ίσως δεκαπέντε χρόνια» έδειξαν ότι «απολαμβάνω το περιστασιακό κοκτέιλ», αλλά αυτό ήταν μέχρι να βρει το τέλειο ποτό, «Ποτέ δεν βρήκα οτιδήποτε που να μου αρέσει πραγματικά».

«Και έτσι, όπως οτιδήποτε άλλο στη ζωή μου, το δημιούργησα μόνη μου», είπε η τραγουδίστρια, συνεχίζοντας να μοιράζεται ότι η νέα της μάρκα Delola είναι ένας «υγιεινότερος» τρόπος να πίνω ότι «ταίριαζε στον τρόπο ζωής μου. Να πίνω με τον δικό μου τρόπο – όπως πίνει η Jennifer».

Jennifer Lopez: Γιόρτασε τη γιορτή της μητέρας με τη μαμά της και την πεθερά της και ανέβασε ένα γλυκό βίντεο

Ένα άλλο σημείο έμπνευσης για το brand κοκτέιλ της ηθοποιού και τραγουδίστριας, ήταν να ενσαρκώσει τις φαντασιώσεις των διακοπών της.

«Πάντα σκέφτομαι να είμαι σε μια βάρκα κάπου για τα γενέθλιά μου… ή να χαλαρώνω σε κάποιο όμορφο μέρος στη νότια Ιταλία», είπε, θυμίζοντας το διάσημο μουσικό της βίντεο «Jenny from the Block». Εξήγησε ότι ο στόχος της με την Delola ήταν να δημιουργήσει μια όμορφη ατμόσφαιρα διακοπών με τις γεύσεις.

Το 2018, η Lopez είπε στο InStyle ότι όσον αφορά τη φροντίδα του εαυτού της, διατηρεί τη νεανική της λάμψη με την αποχή από την καφεΐνη και το αλκοόλ και τον πολύ ύπνο. «Έχω φροντίσει τον εαυτό μου και τώρα φαίνεται», είπε στη συνέντευξη της.

Η Jennifer Lopez αποκάλυψε τα νέα τατουάζ που έκαναν με τον Ben Affleck για να γιορτάσουν την αγάπη τους

Αυτός είναι ο λόγος που τον Απρίλιο, όταν η Lopez κυκλοφόρησε το Delola, αντιμετώπισε κάποια αντίδραση στα social media από χρήστες που ήταν μπερδεμένοι σχετικά με τη σχέση της με το αλκοόλ, ειδικά δεδομένου του αγώνα που είχε δώσει ο σύζυγος της Ben Affleck με τον εθισμό στο αλκοόλ.

{https://www.instagram.com/reel/CuQd72ixx8s/}

Η Lopez κατέστησε αρκετά σαφές στο βίντεό της ότι άκουσε τους followers της και τους καθησύχασε λέγοντας ότι όταν πίνει, πίνει «υπεύθυνα», «για να είναι κοινωνική και να περνάει όμορφα... αλλά πάντα υπεύθυνα».

Για να το θέσουμε ξεκάθαρα, είπε επίσης, «Δεν πίνω για να γίνω τύφλα».

Αρκεί να κρύβει τα μπουκάλια στο σπίτι από τον Ben...

Τελευταία τροποποίηση στις 06.07.2023 - 12:36