Ben Affleck για τις δηλώσεις σχετικά με τον ρόλο που έπαιξε ο γάμος του με την Jennifer Garner στον αλκοολισμό του: «Δεν εννοούσα αυτό»

16.12.2021
Ben Affleck για τις δηλώσεις σχετικά με τον ρόλο που έπαιξε ο γάμος του με την Jennifer Garner στον αλκοολισμό του: «Δεν εννοούσα αυτό»
Μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις για την πρώην σύζυγό του, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός τα «μαζεύει» όπως όπως -και, ναι, η JLo ήταν εκεί και του κρατούσε το χέρι.

Ο Ben Affleck μίλησε στη ραδιοφωνική εκπομπή του Howard Stern και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον αλκοολισμό του εξηγώντας πως μέρος του λόγου για τους οποίους ξεκίνησε να πίνει ήταν και το πόσο παγιδευμένος ένιωθε μέσα στον γάμο του με την πρώην σύζυγό του, Jennifer Garner.

"Έλεγα, 'Δεν μπορώ να φύγω λόγω των παιδιών μου, αλλά δεν είμαι χαρούμενος, τι να κάνω;' Και αυτό που έκανα ήταν να πίνω ένα μπουκάλι ουίσκι και να κοιμάμαι στον καναπέ, που αποδείχτηκε ότι δεν ήταν η λύση", εξήγησε ο Affleck , προσθέτοντας ότι τελικά συνειδητοποίησαν ότι δεν ήθελαν η σχέση τους να είναι το πρότυπο που έβλεπαν τα παιδιά για το γάμο.

Ιδού και το ηχητικό απόσπασμα από το εν λόγω κομμάτι, που σύμφωνα με τον Ben, κακώς απομονώθηκε από όλη την υπόλοιπη, δύο ωρών, συνέντευξη.

Η είδηση έκανε τον γύρο του διαδικτύου και οι αντιδράσεις ήταν έντονες καθώς θεωρήθηκε ότι η στάση του απέναντι στην πρώην σύζυγό του, η οποία τον στήριξε τόσο πολύ ακόμη και μετά το διαζύγιό τους δεν ήταν αυτή που θα έπρεπε.

Υπήρξαν μάλιστα και φήμες που ήθελαν και τη νυν σύντροφό του, Jennifer Lopez, έξαλλη με τα λεγόμενά του.

Τελικά, ο ίδιος ο Ben Affleck αποφάσισε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα στο πλαίσιο συνέντευξης που έδωσε στον καλό του φίλο Jimmy Kimmel στην εκπομπή του οποίου ήταν καλεσμένος. Τόνισε, λοιπόν ότι τα πράγματα δεν ήταν έτσι όπως τα παρουσίασαν και ότι η γενική αίσθηση που άφηνε (ή έπρεπε να αφήσει όλη η συνέντευξη) ήταν η αμοιβαία αγάπη και ο σεβασμός που έχουν με την Jennifer Garner.

Πολύ θυμωμένος ήταν ο Affleck καθώς, όπως είπε στον Kimmel όλα τα άρθρα που γράφτηκαν για εκείνον με την αφορμή της συνέντευξης τον έκαναν να "λέει ακριβώς το αντίθετο από ότι έλεγε στην ουσία" ενώ τον παρουσίαζαν ως τον "χειρότερο, πιο αναίσθητο, ηλίθιο και απαίσιο τύπο", αν και για να είμαστε ακριβείς, ο ίδιος δεν έδωσε ακριβή απάντηση ως προς το τι εννοούσε πραγματικά!

Ιδού και το βίντεο με τη συγκεκριμένη συνέντευξη

Σημασία έχει επίσης ότι στο στούντιο της εκπομπής της του Kimmel ο Affleck έφτασε χέρι χέρι με το κορίτσι του. Ben και Jen δεν σταμάτησαν να κοιτάζονται στα μάτια και το statement κατέστη σαφές: "Εκείνη τον στηρίζει 100%". Η άλλη Jennifer, αλήθεια, τι λέει;