Εύη Βατίδου: «Δεν συμβιβάστηκα στον γάμο μου; Μεγαλύτερος συμβιβασμός δεν υπάρχει» [video]

03.12.2021
Εύη Βατίδου: «Δεν συμβιβάστηκα στον γάμο μου; Μεγαλύτερος συμβιβασμός δεν υπάρχει» [video]
Με ανοιχτό το στόμα άκουγε της δηλώσεις της πρώην συζύγου του Αλέξη Κούγια η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η κάμερα εντόπισε την Εύη Βατίδου στα εγκαίνια γνωστού μαγαζιού στα Νότια Προάστια και οι δημοσιογράφοι έσπευσαν να πάρουν δηλώσεις της. Πρόθυμη εκείνη απάντησε σε όλες τους τις ερωτήσεις και έδωσε "τροφή" για περαιτέρω σχόλια.

Στην αρχή το πρώην μοντέλο μίλησε για τα κιλά της αποκαλύπτοντας ότι κινείται μεταξύ 54 και 57 κιλών, όσο ήταν, δηλαδή, και την εποχή που έκανε την καριέρα της.

Στη συνέχεια οι ερωτήσεις ήταν επί προσωπικού. "Είσαι ερωτευμένη αυτή την εποχή;", ρωτήθηκε η Εύη Βατίδου και η απάντησή της ήταν κατηγορηματική: "Όχι παιδιά. Ούτε σχέση έχω, σας το λέω στα ίσια, δεν ασχολούμαι καθόλου με το θέμα". "Δε σκέφτηκες ποτέ να συμβιβαστείς; Στο θέμα του γάμου...", ήρθε αμέσως η επόμενη ερώτηση για να ακολουθήσει η απάντηση που συζητήθηκε πολύ.

"Ε δε συμβιβάστηκα; Δεν είχα έξι χρόνια γάμου; Μεγαλύτερος συμβιβασμός από αυτόν δεν γίνεται" απάντησε η Εύη Βατίδου με μεγάλη ένταση ενώ η Σταματίνα Τσιμτσιλή, στην εκπομπή της οποίας προβλήθηκε το βίντεο παρακολουθούσε με ανοιχτό το στόμα (στην κυριολεξία).

"Η αλήθεια είναι ότι για αυτά τα έξι χρόνια γάμου περιμένεις να μιλήσει για έρωτα και για αγάπη, όχι μόνο για συμβιβασμό", είπε, σχολιάζοντας η Σταματίνα Τσιμτσιλή και το πάνελ κινήθηκε γενικότερα στο ίδιο μήκος κύματος.

Η Εύη Βατίδου και ο Αλέξης Κούγιας παντρεύτηκαν το 2001 και χώρισαν έξι χρόνια αργότερα, έχοντας κάνει μαζί δυο παιδιά, τον 19χρονο Χρήστο και την 16χρονη Μάιρα.

Τελευταία τροποποίηση στις 05.07.2023 - 15:56