Η Ελένη Μενεγάκη: Ποια διάσημη «απέναντι» θα καθίσει στον καναπέ της

20.10.2023
Η Ελένη Μενεγάκη: Ποια διάσημη «απέναντι» θα καθίσει στον καναπέ της
Συνάντηση με τον Ανδρέα Μικρούτσικο ζήτησε δημόσια η Ελένη Μενεγάκη, αλλά μέχρι να συμβεί αυτό (γιατί θα συμβεί, δεν μπορεί) θα έχει μια άλλη ενδιαφέρουσα συνάντηση στην εκπομπή της.

Μόλις χθες η Ελένη Μενεγάκη απηύθυνε ανοιχτή πρόσκληση στον Ανδρέα Μικρούτσικο να μιλήσουν και εκτός φακού και σήμερα έχουμε ένα follow up σχετικά με αυτό, δια στόματος Φαίης Σκορδά.

Με αφορμή την κίνηση αυτή της Ελένης Μενεγάκη, λοιπόν, η Φαίη αποκάλυψε αφενός ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα βρεθεί, αρχικά, καλεσμένος στον ΣΚΑΪ, αφετέρου ότι στον καναπέ της Ελένης θα βρεθεί... η ίδια.

Ενδιαφέρουσα εξέλιξη. Μετά τη συνάντηση της παρουσιάστριας του Mega με τη Ρούλα Κορομηλά θα έχουμε και αυτή με τη Φαίη Σκορδά όπου θα περιμένουμε να ακούσουμε κάτι και για το διπλό διαζύγιο (προσωπικό και επαγγελματικό) από τον Γιώργο Λιάγκα!

Οι λεπτομέρειες αναμένονται εν καιρώ!

Στην ίδια εκπομπή η Φαίη Σκορδά υποδέχτηκε την Κατερίνα Καραβάτου, η οποία, μεταξύ άλλων μίλησε για την «παράξενη» χρονιά που είχε στο Mega αλλά και έβγαλε ένα «λαυράκι» σχετικά με την ψυχολογική της κατάσταση αυτό τον καιρό.

Τελευταία τροποποίηση στις 20.10.2023 - 15:47