Η Μάγισσα: Το «αντίο» του Λευτέρη Χαρίτου, της Μελίνας Τσαμπάνη και του Πέτρου Καλκόβαλη

16.04.2024
Έλλη Τρίγγου και Θέμις Μπαζάκα, ή Θεοφανώ και Κυπριανή, αν προτιμάτε
Έλλη Τρίγγου και Θέμις Μπαζάκα, ή Θεοφανώ και Κυπριανή, αν προτιμάτε Photo: @minasfous
«Αυλαία» για τη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1 και έχει ενδιαφέρον να δούμε τι έχουν να πουν στο κοινό τους οι δημιουργοί της.

Η Μάγισσα ολοκλήρωσε τον πρώτο κύκλο της στις 15 Απριλίου με το 73ο επεισόδιο να αφήνει ανάμεικτα συναισθήματα στους φανς. Μεταξύ των δημόσιων αποχαιρετισμών ξεχωρίζουν, χωρίς αμφιβολία, αυτοί των δημουργών της σειράς που ανέβασε πολύ ψηλά τον πήχη για τις επόμενες.

Αρχικά είχαμε μία ανάρτηση από τους σεναριογράφους Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρο Καλκόβαλη, μια ανάρτηση ωδή στους συνεργάτες τους μαζί με ένα ευχαριστώ για όλους.

TSAMPANI.jpg

«Απόψε προβάλλεται το τελευταίο επεισόδιο του πρώτου μέρους μιας σειράς που αγαπήσαμε πολύ. Μια ιστορία δύσκολη να ειπωθεί και να υλοποιηθεί από πολλές απόψεις. Η όποια δυσκολία όμως γίνεται χαρά και δημιουργία, όταν έχεις δίπλα σου τον Lefteris Charitos με όλη τη σκηνοθετική του ομάδα, τον Vasilis Kasvikis , την Triada Papadaki , τη Lydia Antonova , τον Alexandros Sidiropoulos , την Urania Patelli , τον Alex Balasinos, ένα ονειρεμένο καστ και τους πιο άξιους συντελεστές πίσω από τις κάμερες. Κι έχεις ξαφνικά βρεθεί με μια οικογένεια "τρελών" που πίστεψαν με πάθος σ’αυτό που πίστεψες κι εσύ. Αυτή είναι η μεγαλύτερη ομορφιά της δουλειάς μας και σ’αυτούς χρωστάμε ένα τεράστιο ευχαριστώ. Όπως και στον παραγωγό μας Γιάννη Καραγιάννη και στον Ant1 που μας εμπιστεύτηκε. Κι ένα ακόμα μεγαλύτερο ευχαριστώ σε όλους εσάς που αγαπήσατε και στηρίξατε τη Μάγισσα με την προτίμησή σας. Είμαστε ευγνώμονες γι’αυτήν την τιμή!

Η Μάγισσα: Η Στεφανί Καπετανίδη αποχαιρετά την Αναστασία της με μεγάλη συγκίνηση

Φινάλε λοιπόν σήμερα για τον πρώτο κύκλο της Μάγισσας και αν κάτι εκτιμήσαμε βαθιά, προχωρώντας στο πλευρό αυτών των ηρώων είναι πως η ελευθερία είναι μια πολύ ακριβή κατάκτηση. Ίσως η πιο ακριβή… γιατί πρέπει πρώτα να πολεμήσεις με τον εαυτό σου κι αυτή είναι πάντα η δυσκολότερη μάχη. Η ιστορία όμως δεν τελειώνει εδώ…ούτε ξεκίνησε εδώ…γιατί οι κύκλοι είναι αέναοι. Και κάθε γενιά θα κληθεί να πολεμήσει με τους δικούς της δαίμονες, αναζητώντας την κάθαρση. Εις το επανιδείν λοιπόν και ευχόμαστε σε όλους καλή θέαση!»
{https://www.facebook.com/melina.tsampani/posts/pfbid0YQRHc5cBK1wGpGhjeRL42hxQQXa1z2aJ66FaNbVjYvJk8XAFvPZjszQY5sYLVWz3l}
Το δικό του «αντίο» είπε δημόσια και ο σκηνοθέτης της σειράς, Λευτέρης Χαρίτος.
Η Μάγισσα: Ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος μιλά για το ρόλο της Κυπριανής

«Τίτλοι τέλους. Ευχαριστώ όλους σας για το μοναδικό ταξίδι μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Ήταν ό,τι πιο δύσκολο και απαιτητικό έχω κάνει στη ζωή μου. Όμως άξιζε μέχρι τελευταίο δευτερόλεπτο. Χωρίς όλους τους αγαπημένους μου συνεργάτες δεν θα είχε γίνει αυτός ο άθλος. Εις το επανιδείν σύντομα»

{https://www.facebook.com/lefteris.charitos/posts/pfbid08LiQoDjYb2MTayFNoAZ1JqLK5hP9mQYoa3FBuYvoVyqhoiTMYZ1kCfv2YhtCvX5Nl}
Τελευταία τροποποίηση στις 16.04.2024 - 14:42