Η Μάγισσα: Η Στεφανί Καπετανίδη αποχαιρετά την Αναστασία της με μεγάλη συγκίνηση

20.03.2024
Η Μάγισσα: Η Στεφανί Καπετανίδη αποχαιρετά την Αναστασία της με μεγάλη συγκίνηση
Λίγα επεισόδια πριν από το τέλος και τα δημόσια «αντίο» έχουν αρχίσει.

Η Αναστασία ολοκλήρωσε το ταξίδι της στον τηλεοπτικό κόσμο της Μάγισσας και η Στεφανί Καπετανίδη, η ηθοποιός που με τόση αξιοπρέπεια και χάρη την ερμήνευσε, την αποχαιρέτησε δημόσια με μια πολύ τρυφερή ανάρτηση.

«Αποχαιρετισμός της Αναστασίας που την αγάπησα πολύ, που είχε δυνατό το ένστικτο της και ήξερε ποιός ή ποιά είχε καλή ψυχή, καλή καρδιά… κάτι καλό γενικά… και δεν μπόρεσε να κρατηθεί μπροστά στο άδικο κακό», γράφει η Στεφανί Καπετανίδη και στη συνέχεια ευχαριστεί ξεχωριστά του σεναριογράφους, Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρο Καλκόβαλη, τον σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτο και τον Μηνά Φουρλεμάδη για τις υπέροχες φωτογραφίες. «Και τώρα η αναγέννηση», ολοκληρώνει την ανάρτηση και μοιράζεται δυο πολύ όμορφες φωτογραφίες της.

{https://www.instagram.com/p/C4uzM46owhl/}

Μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το The 2night show, η Στεφανί Καπετανίδη είχε εξηγήσει τον λόγο που την είχε κρατήσει μακριά από την τηλεόραση για αρκετά χρόνια.

Η Μάγισσα: Ο Τζανής αποχωρεί πριν το τέλος της σειράς - Το δημόσιο «αντίο» κι ένα «Σ' αγαπώ»

«Από το 2008 απείχα. Πριν τη “Μάγισσα” έκανα Μανούσο Μανουσάκη, με πήρε στην ΕΡΤ στις “Κρίσιμες Στιγμές” και πέρυσι στο “Κόκκινο Ποτάμι”. Δεν αποσύρθηκα από την ηθοποιία, αλλά από την τηλεόραση. Δεν ήμουν πολύ χαρούμενη με αυτά που μου έδιναν και είπα O.K. ας πάμε προς αυτό που μας δίνει χαρά και ήταν ο κινηματογράφος. Ήθελα να εστιάσω εκεί λίγο», είχε αναφέρει σχετικά η ηθοποιός που κέρδισε μεμιάς το ενδιαφέρον και την αγάπη του κοινού

Τελευταία τροποποίηση στις 20.03.2024 - 13:30