Το προξενιό της Ιουλίας: «Σαν πολύ γρήγορα δεν φούσκωσε η κοιλιά σου;» - Η Χάδω υποψιάζεται την Ιουλία

20.03.2024
Το προξενιό της Ιουλίας: «Σαν πολύ γρήγορα δεν φούσκωσε η κοιλιά σου;» - Η Χάδω υποψιάζεται την Ιουλία
Η Χάδω αρχίζει να έχει υποψίες για την εγκυμοσύνη της Ιουλίας, η Αλεξάνδρα αποφασίζει να μείνει στον Τύρναβο για να είναι δίπλα στη μητέρα της, ο Σωτηράκης καταλήγει στη φυλακή και ο Ρήγας συνέρχεται από το κώμα.

Το επεισόδιο θα ξεκινήσει με τον Γιωργίκη που ζητάει μια απροσδόκητη χάρη από την Δέσπω. Η κοπέλα του έχει ήδη υποσχεθεί είναι έτοιμη να κάνει ό,τι της ζητήσει, αλλά μάλλον αυτό που θα ακούσει δεν το περιμένει. Μήπως έχει να κάνει με τον Χρήστο; Το φλας μπακ πάντως με τη Δέσπω, την οποία βλέπουμε σε κακό χάλι, χτυπημένη να αγωνιά για ένα παιδί (το δικό της, άραγε;) είναι πολύ ενδιαφέρον.

20.png

Την ίδια στιγμή, το μυστικό της μάνας της που αποκαλύπτεται, οδηγεί την Αλεξάνδρα στην οριστική παραίτησή της από την εφημερίδα στην Αθήνα, προκειμένου να μείνει στον Τύρναβο και να σταθεί δίπλα στην οικογένειά της. Θα της ανοίξει, όμως, και καινούργιους δρόμους, καθώς η νέα τυχαία συνάντησή της με τον εκδότη μιας νέας τοπικής εφημερίδας στη Λάρισα, της προσφέρει μια καινούργια θέση εργασίας στη Λάρισα. Μία γνωριμία που ίσως έχει και προσωπικές εξελίξεις.

12_13.png

Την ίδια ώρα, ο Επιφάνειος βρίσκει τον Ζαφείρη και του παραδίδει το γράμμα του Στράτου μέσα από την φυλακή. Αυτά που αποκαλύπτει το γράμμα κάνουν άνω-κάτω τον Ζαφείρη και τρομάζουν τον Επιφάνειο. Αλλά το ποτάμι πια, δεν γυρίζει πίσω, και οι δυο του χρωστάνε χάρη και νιώθουν υποχρεωμένοι τώρα να ξεπληρώσουν το χρέος τους.

{https://youtu.be/wYWsEbWc-BU}

Στο νοσοκομείο, η μυστική επίσκεψη της Βαγγελίτσας θα έχει απροσδόκητα αποτελέσματα στην πορεία της υγείας του Ρήγα καθώς θα τον ξυπνήσει από το κώμα!

{https://youtu.be/zo-guwkqYqk}

Την ίδια στιγμή, η Ζανέτ παίρνει την απόφαση να μιλήσει στον Στασινόπουλο για τον ρόλο του Σωτηράκη κι εκείνος καταλήγει στη φυλακή στο ίδιο κελί με τον Στράτο Ραζίνη! Για να δούμε πώς θα πάει αυτό!

{https://www.youtube.com/watch?v=8V7KAoPklt8&ab_channel=AlphaTVGreece}

Τελευταία τροποποίηση στις 20.03.2024 - 17:52