Η Κόρα Καρβούνη αποχαιρετά τους Πανθέους - Η ειδική μνεία στον αγαπημένο της συμπρωταγωνιστή

21.03.2024
Η Κόρα Καρβούνη αποχαιρετά τους Πανθέους - Η ειδική μνεία στον αγαπημένο της συμπρωταγωνιστή
«It' s a Wrap» είπαν και στο σετ των Πανθέων στο ΣΚΑΪ πρόσφατα με την αυλαία να πέφτει σύντομα.

Πριν απο΄ μερικές μέρες είχαμε το «αντίο» του Μιχάλη Σαράντη στον Κίτσο του και τώρα είναι η σειρά της Κόρας Καρβούνη να πει αντίο στην Νίκνα Αυγουστάκη που τόσο αριστοτεχνικά ερμήνευσε.

«Σημερα αποχαιρετώ την Νινα και τους Πανθεους. Σας ευχαριστω όλους», γράφει η σπουδαία ηθοποιός παραθέτοντας τα ονόματα των συνεργατών της. Λίγο πριν από το τέλος όμως, ξεχωρίζει έναν (και καταλαβαίνουμε γιατί!)

«Μοναδική μνεία στον υπεροχο Μανώλη Γκίνη Καλη μας αντάμωση!» και, φυσικά, αναφέρεται στον κινηματογραφικό γιο της, τον μοναδικό Σπίρτο (ή Σπύρο) ο τραγικός θάνατος του οποίου μας «τσάκισε» κανονικότατα!

{https://www.instagram.com/p/C4xiKP4o5FT/}

Εκτός από αυτή την ανάρτηση, η πολυβραβευμένη και δημοφιλής ηθοποιός μοιράστηκε και δυο ακόμη φωτογραφίες από το τηλεοπτικό αντίο στις ιστορίες της. Στη μία βλέπουμε όλο το καστ με τον Αιμίλιο Χειλάκη a.k.a. Ανδρέα Πανθέο να έχει αναλάβει να τους χωρέσει όλους στην αναμνηστική φωτογραφία και μία με τον Μιχάλη Συριόπουλο, του τηλεοπτικου΄ Γιάννη Μαρμάρη, το τέλος του οποίου περιμένουν όλοι πώς και πως!

Preview

Preview

Τα γυρίσματα της σειράς ολοκληρώθηκαν όμως τα επεισόδια προβάλονται ακόμη. Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 18:40.

Ιδού και το τρέιλερ για το επόμενο επεισόδιο.

{https://www.youtube.com/watch?v=mZ7N3xYmQa0&ab_channel=SKAI.gr}

Τελευταία τροποποίηση στις 21.03.2024 - 17:55