Η Αθηνά Μαξίμου εξηγεί πώς αντιμετωπίζει τις ερωτικές σκηνές του συζύγου της, Αιμίλιου Χειλάκη

23.11.2023
Η Αθηνά Μαξίμου εξηγεί πώς αντιμετωπίζει τις ερωτικές σκηνές του συζύγου της, Αιμίλιου Χειλάκη
Photo: NDP Photo Agency
Πρόκειται για ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ που έχουν συνεργαστεί πολλές φορές στο θέατρο και φέτος τους βλέπουμε πρώτη φορά μαζί στην τηλεόραση.

Η Αθηνά Μαξίμου και ο Αιμίλιος Χειλάκης παντρεύτηκαν την πρώτη μέρα του Οκτωβρίου του 2006 ενώ ήταν ζευγάρι ήδη δύο χρόνια νωρίτερα. Φέτος τους βλέπουμε μαζί στους Πανθέους του ΣΚΑΪ όπου ερμηνεύουν δύο από τα αδέλφια της οικογένειας, τον Ανδρέα και τη Μερόπη και, όπως αποκαλύπτει η ίδια η ηθοποιός μιλώντας σήμερα στην εκπομπή Πάμε Δανάη, είναι η πρώτη φορά που βρίσκονται μαζί τηλεοπτική.

«Είμαι πολύ ευγνώμων που μετά από πολλές αρνήσεις μου για σήριαλ στην τηλεόραση βρέθηκα στους ‘Πανθέους’. Στην κοινή σκηνή που είχαμε με τον Αιμίλιο Χειλάκη (σ.σ. τον σύζυγό της) συνειδητοποιήσαμε ότι είναι η πρώτη φορά μας μπροστά σε κάμερα», είπε η Αθηνά Μαξίμου συμπληρώνοντας πως στην προσωπική τους ζωή δεν τσακώνονται ποτέ, παρά μόνο για αστεία πράγματα.

1_112.png

Ο Ανδρέας Πανθέος με την αδελφή του Μερόπη, όπως τους ερμηνεύουν ο Αιμίλιος Χειλάκης και η Αθηνά Μαξίμου.

Η συζήτηση στράφηκε και στο πώς αντιμετωπίζει η ίδια το γεγονός ότι ο σύζυγός της, ιδιαίτερα γοητευτικός πάντα, έχει αμέτρητες θαυμάστριες.

«Βρέθηκα σε δύσκολη θέση με φλερτ θαυμάστριας στον Χειλάκη», παραδέχτηκε η Αθηνά Μαξίμου τονίζοντας πάντως πως έχουν εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλο και δεν έχουν σημασία αυτά. Όσο για τις ερωτικές σκηνές του; «Όταν βλέπω τις ερωτικές σκηνές που παίζει, κάνω πως είμαι μια άγνωστη και τον θαυμάζω», είπε η Αθηνά Μαξίμου γελώντας.

Αθηνά Μαξίμου: Η τρυφερή ανάρτηση για την επέτειο γάμου με τον Αιμίλιο Χειλάκη και οι γαμήλιες φωτογραφίες

Σε μια επίσης ειλικρινή κατάθεση ψυχής, η ηθοποιός απάντησε και σχετικά με την πιθανότητα υιοθεσίας, εξηγώντας πως κάτι τέτοιο δεν υπάρχει πια στις σκέψεις τους. «Έχουμε αφήσει πίσω την υιοθεσία ενός παιδιού, δεν έχω το κουράγιο να ανταπεξέλθω σε ένα παιδί», είπε συγκεκριμένα.

Τελευταία τροποποίηση στις 23.11.2023 - 12:27