David Beckham: H φωτογραφία που αποκαλύπτει το νέο χόμπι που μοιράζεται με την κόρη του, Harper 

David Beckham: H φωτογραφία που αποκαλύπτει το νέο χόμπι που μοιράζεται με την κόρη του, Harper 
Ο David Beckham έχει την πιο γλυκιά σχέση με την κόρη του Harper Seven και τώρα μοιράζονται ένα νέο χόμπι μαζί.

Ο θρύλος του ποδοσφαίρου μοιράστηκε μια νέα φωτογραφία με τη 12χρονη κόρη του, την οποία τράβηξε η σύζυγός του Victoria Beckham και φαίνονται αξιολάτρευτοι με τις ασορτί μπότες τους και τα χαμόγελα στα πρόσωπά τους

«Και έτσι η βιολογική καλλιέργεια ξεκινά με τη μικρή μου βοηθό», έγραψε ο David στη φωτογραφία που δείχνει τον ίδιο και τη Harper στη μέση ενός κήπου, αποκαλύπτοντας τη νέα τους ενασχόληση.« Ευχαριστώ μαμά για τη φωτογραφία @victoriabeckham», συνεχίζει

Η Harper είναι σκυμμένη δίπλα στον μπαμπά της στον κήπο, με το ένα χέρι τυλιγμένο στους ώμους του. Φοράει ένα γκρι πουλόβερ, μαύρο κολάν και σκούρες πράσινες μπότες. Ο David σηκώνει το χέρι για να πιάσει το χέρι της κόρης του, ντυμένος μοντέρνα με ένα πράσινο πουκάμισο με κουμπιά, ένα γιλέκο, ένα τζιν, ένα καπέλο και τις ίδιες πράσινες μπότες με την κόρη του. Είναι σαν δύο μπιζέλια σε λοβό!

{https://www.instagram.com/p/Cz35proo-tJ/}

Τον περασμένο μήνα, ο David πήγε τη Harper σε μια προπόνηση της Ίντερ Μαϊάμι, της ποδοσφαιρικής ομάδας της οποίας είναι πρόεδρος. «Παίρνοντας την κόρη στην ημέρα της προπόνησης», έγραψε πάνω από φωτογραφίες, δείχνοντας την Harper να αγκαλιάζει τον μπαμπά της και να χαμογελά με το μάγουλό της πιεσμένο στο κεφάλι του.

{https://www.instagram.com/p/CyqSRgDIjtr/?img_index=1}

Η Harper έγινε 12 ετών τον Ιούλιο, και οι δύο γονείς της μοιράστηκαν ένα γλυκό βίντεο με στιγμές της ζωής της. Ο David έγραψε στη λεζάντα του: «Χρόνια πολλά όμορφη κυρία μου, συνέχισε να είσαι όμορφη μέσα και έξω».

6 διάσημα ζευγάρια που η αγάπη τους αντέχει στο χρόνο

Πρόσθεσε, «Είσαι το πιο εκπληκτικό κοριτσάκι που θα μπορούσε να ευχηθεί ένας μπαμπάς. Ο μπαμπάς σε αγαπά».

{https://www.instagram.com/p/Cug5Fx_IJUP/}

Τελευταία τροποποίηση στις 23.11.2023 - 11:19