6 διάσημα ζευγάρια που η αγάπη τους αντέχει στο χρόνο

6 διάσημα ζευγάρια που η αγάπη τους αντέχει στο χρόνο
Κάμια σχέση δεν είναι εύκολη και αυτό ισχύει τόσο για τους «κοινούς θνητούς» όσο και για τους διάσημους αστερες του Χόλιγουντ. Και τα προβλήματα, όμως, ει΄ναι για να ξεπερνιούνται και όταν αυτό συμβαίνει, οι σχέσεις βγαίνουν πιο δυνατές.

Ας δούμε 6 αγαπημένα διάσημα ζευγάρια που αντέχουν στο χρόνο, τρανή απόδειξη για του λόγου το αληθές.

Chris Hemsworth και Elsa Pataky

{https://www.instagram.com/p/CLQj7eApUY3/}

Αυτό το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και 13 χρόνια! Η Elsa και ο Chris γνωρίστηκαν το 2010 και τα βρήκαν αμέσως — παντρεύτηκαν τρεις μήνες αργότερα. Ο Chris μιλάει πάντα με αγάπη για την υπέροχη σύζυγό του, λέγοντας: «Είναι διασκεδαστική. Είναι εξωστρεφής, έχει αίσθηση του χιούμορ και μια παθιασμένη στάση απέναντι στη ζωή, κάτι με το οποίο είναι ωραίο να συμβαδίζεις».

Η Blake Lively είχε γενέθλια και η ανάρτηση του Ryan Reynolds έκανε τους πάντες να απορήσουν

Ryan Reynolds and Blake Lively

{https://www.instagram.com/p/ChtJXYPOl30/}

Συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 2010 στα γυρίσματα του Green Lantern. Εκείνος ήταν παντρεμένος με τη Scarlett Johansson και εκείνη έβγαινε με τον Penn Badgley. Τα πράγματα πήραν μια απροσδόκητη τροπή και άρχισαν να βγαίνουν το 2011, ενώ τελικά παντρεύτηκαν το 2012. Σήμερα, αυτό το ζευγάρι είναι ένα από τα πιο αγαπημένα του θεάματος και δεν θα κουραστούμε ποτέ να τους βλέπουμε να τρολάρουν ο ένας τον άλλον.

David και Victoria Beckham

{https://www.instagram.com/p/CVVgaSnlrli/}

Όλα ξεκίνησαν όταν ο David είπε στην Ellen DeGeneres ότι ήθελε να παντρευτεί τη Victoria από τις Spice Girls. Μετά, ως δια μαγείας, συναντιούνται σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου. Εκείνος της φώναξε: «Γεια!» Είμαι εδώ.

Στη δεύτερη συνάντησή τους σε έναν άλλο αγώνα ποδοσφαίρου, μίλησαν. Τώρα έχουν τέσσερα παιδιά και έχουν ήδη γιορτάσει την εικοστή δεύτερη επέτειό τους και ένα ντοκιμαντέρ στο Netflix με την ιστορία τους από την αρχή.

Eva Mendes και Ryan Gosling

Ryan Gosling and Eva Mendes' Complete Relationship Timeline

Δεν μπορούμε να πούμε πολλά για τη σχέση τους, αφού την κρατούν όσο το δυνατόν πιο μακριά από τη δημοσιότητα. Κάποια στιγμή μόνο οι παπαράτσι κατάφεραν να τραβήξουν μερικές φωτογραφίες που φιλιόντουσαν στην Disneyland του Παρισιού. Η μόνη φορά που εμφανίστηκαν μαζί στο κόκκινο χαλί ήταν για την πρεμιέρα του The Place Beyond the Pines το 2012.

Beyoncé και Jay Z

{https://www.instagram.com/p/CUtotJNgl7a/}

Αυτοί οι δύο είναι μαζί για περισσότερα από 20 χρόνια. Η Beyoncé ήταν 18 ετών όταν συνάντησε για πρώτη φορά τον Jay-Z. Δεν βιάστηκαν για τη σχέση τους και συχνά συνεργάζονται σε διαφορετικά μουσικά projects.

Το 2004, τελικά περπάτησαν στο κόκκινο χαλί, δίπλα δίπλα. Αν και είχαν κάποιες δυσκολίες στη σχέση τους, συνεχίζουν να παραμένουν μαζί.

Μπήκαμε στο σπίτι της Emily Blunt και του John Krasinski [photos]

Emily Blunt και John Krasinski

{https://twitter.com/johnkrasinski/status/1089666462942257152}

Γνωρίστηκαν μέσω ενός κοινού φίλου σε ένα εστιατόριο. Λίγο αργότερα, αποφάσισαν να βγουν ραντεβού. Ο John υπέθεσε ότι δεν θα είχε ξανά την ευκαιρία, γι' αυτό αποφάσισε να «την εντυπωσιάσει αμέσως». Φυσικά, δεν ήξερε ότι θα κατέληγαν να παντρευτούν το 2009.

Τελευταία τροποποίηση στις 08.10.2023 - 18:32