I' m a Celebrity Get Me Out of Here: Η αναχώρηση των παικτών, η παχιά αμοιβή και το σχόλιο του Γιώργου Λιανού

28.09.2023
 Αιμιλία Βόντος-Τάσος Ξιαρχό-Bo
Αιμιλία Βόντος-Τάσος Ξιαρχό-Bo Photos: NDP Photo Agency
13 παίκτες αναχώρησαν για τον Άγιο Δομίνικο καθώς η παραγωγή καθυστέρησε και τώρα «τρέχει» για έναν λόγο παραπάνω!

Μετά το Survivor η Acun Media στέλνει στον Άγιο Δομίνικο (και) Έλληνες celebrities προκειμένου να συμμετάσχουν στο παιχνίδι επιβίωσης με τίτλο «I' m a celebrity get me out of here» και... ό,τι βρέξει ας κατεβάσει!

Ο παίκτες (τους οποίους στην πλειοψηφία τους η Τίνα Μεσαροπούλου χαρακτήρισε «επαγγλματίες παίκτες ριάλιτι» και άδικο δεν έχει) αναχώρησαν τα ξημερώματα της 28ης Σεπτεμβρίου από το Ελευθέριος Βενιζέλος για Ζυρίχη (αρχικά) και ο φακός του Happy Day και του Alpha ΄ηταν εκεί. Η Ευάνα Ζουμπούρογλου τους εντόπισε με μεγάλη δυσκολία, όπως παραδέχτηκε η ίδια και μετά από κυνηγητό κατάφερε να αποσπάσει μερικές δηλώσεις από κάποιους.

Έχουμε και λέμε λοιπόν: Αγγελική Ηλιάδη, Τάσος Ξιαρχό, Χριστίνα Κολέτσα, Βο, Σταμάτης Γαρδέλης, Αιμιλία Βόντος, Ιωάννα Λίλη, Νίκος Αναδιώτης, Πάνος Καλίδης και Νίκος Βαμβακούλας (!) είναι μερικοί από τους παίκτες που πέταξαν για Άγιο Δομίνικο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ευάνας Ζουμπούρογλου, θα μείνουν 45 ημέρες στον Άγιο Δομίνικο (με αναχωρήσεις στο ενδιάμεσο φυσικά) ενώ οι πληροφορίες θέλουν τον Acun να έχει δυσκολευτεί πολύ να βρει κόσμο φέτος, εξ ου και «ανέβασε την ταρίφα». Λέγεται ότι ο κάθε παίκτης θα αμείβεται με 7.000€ για κάθε εβδομάδα που θα παραμε΄νει στο παιχνίδι.

4_10.jpg

Δήμητρα Αλεξανδράκη-Πάνος Καλίδης-Μαρία Καλάβρια

5_3.jpg

Ιωάννα Λίλλη

2_20.jpg

Σταμάτης Γαρδέλης

image00043-1.jpg

Αγγελική Ηλιάδη

3_19.jpg

Στέλλα Γεωργιάδου

Ο δε Γιώργος Λιανός [φωτό κάτω] επιβεβαίωσε πως τα γυρίσματα άργησαν να αρχίσουν λόγω του ότι δεν ήταν εύκολο το... κάστινγκ. Όσο για τις συνθήκες του παιχνιδιού, ο παρουσιαστής αποκάλυψε πως δεν θα ακολουθήσουν τα πρότυπα των παιχνιδιών του εξωτερικού ως προς το φαγητό «γιατί δεν θα δεχόταν ο κόσμος».

Επιπλέον, η είδηση που θέλει τον σταθμό να επισπεύδει την παραγωγή ώστε να αντικαταστήσει με αυτή τους Πανθέους που δεν δείχνουν τη δυναμική που περίμεναν, αναμένεται να φανεί κατά πόσον ισχύει!

0_8.jpg

Τελευταία τροποποίηση στις 29.09.2023 - 14:07