Demi Moore: Το... ατύχημα που έκανε τις κόρες της να την αποθεώσουν μιλώντας για τον νέο της σύζυγο

28.09.2023
Demi Moore: Το... ατύχημα που έκανε τις κόρες της να την αποθεώσουν μιλώντας για τον νέο της σύζυγο
Απίθανη η πιο πρόσφατη εμφάνιση της Demi Moore! «Θεά» στα μαύρα παρότι κάποια στιγμή φάνηκε το στηθος της με τη φωτογραφία να κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Οι πρώτες που χειροκρότησαν (με πάθος) ήταν οι τρεις κόρες της.

Στο εντυπωσιακό σόου του Yves Saint Laurent στο Παρίσι έδωσε το «παρών» η Demi Moore και έκανε όλα τα κεφάλια να γυρίσουν. Για την περίσταση είχε επιλέξει ένα σέξι sleek see - through μαύρο φόρεμα του οίκου που της ταίριαζε, ομολογουμένως, απίστευτα.

{https://www.instagram.com/p/CxrJjXmONXP/}

Η 60χρονη σταρ μοιράστηκε η ίδια μερικές εικόνες από τη βραδιά όπου, μεταξύ άλλων, πόζαρε (με πολύ παιχνιδιάρικη διάθεση) με την Kate Moss.

{https://www.instagram.com/p/CxrDMt3Lnr1/}

Το φόρεμα, λοιπόν, ήταν άκρως εντυπωσιακό, όμως και κάπως... δυσλειτουργικό και ο αμείλικτος φακός «τσάκωσε» τη στιγμή που το αριστερό της στήθος αποκαλύφθηκε.

Η Demi Moore έγινε 60 χρονών και μοιράζεται τις συμβουλές της για το πώς καταφέρνει να δείχνει πάντα λαμπερή

Η στιγμή δεν προκάλεσε την παραμικρή αμηχανία στη σταρ, ούτε όμως και στις τρεις κόρες της οι οποίες, μάλιστα την έκαναν... παντιέρα.

Τόσο η Rumer όσο και η Talulah και η Scout μοιρα΄στηκαν την ίδια φωτογρα΄φια ενώ στα σχόλια των δύο πρώτων μας κάνουν μεγάλη εντύπωση οι αναφορές στον επόμενο σύζυγο της μητέρας τους.

«Αυτό τον καιρό συγκεντρω΄νω αιτήσης για τον επόμενο σύζυγό της», γράφει η πρωτότοκη Rumer, η οποία, παρεμπιπτόντως ζει το όνειρό της ως νέα μανούλα η ίδια και δεν το κρύβει.

{https://www.instagram.com/p/Cxt0-5JpgE0/}

Η Tallulah μοιράστηκε την ίδια ακριβώς εικόνα με τη λεζάντα «Ο επόμενος σύζυγός σου θα είναι πολύ τυχερός».

{https://www.instagram.com/p/CxtxzQ9Jna6/}

Tallulah Willis για Demi Moore : «Πέρασα πολύ δύσκολα όταν η μαμά μου παντρεύτηκε τον Ashton Kutcher»

Την ίδια φωτογραφία μοιράστηκε και η δεύτερη (σε ηλικία) κόρη της Demi με τον Bruce Willis, Scout, η οποία, ήταν και η μόνη που δεν αναφέρθηκε στον επόμενο πιθανό πατριό της. «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είμαι παιδί σου», γράφει η 32χρονη Scout και καμαρώνει επίσης για τη μαμά Demi.

{https://www.instagram.com/p/Cxt0wH_tvR4/}

Σε όλες τις αναρτήσεις αυτές η Demi απάντησε με καρδούλες και άλλα emojis ενώ μοιράστηκε την πόζα αυτή και η ίδια, ίσως σε μια προσπάθεια να απενοχοποιήσει το γυμνό γενικότερα και το γυμνό στήθος ειδικότερα.

Τώρα, για τον επόμενο σύζυγο δεν ξέρουμε κάτι ακόμη, όμως τους προηγούμενους τρεις, τους γνωρίζουμε. Η Demi ντύθηκε νυφούλα στο πλευρό του Freddy Moore (1980 - 1985), του Bruce Willis (1987 - 20000) και του Ashton Kutcher (2005–2013).

Τελευταία τροποποίηση στις 28.09.2023 - 16:48