Michael Gambon: Πέθανε στα 82 του χρόνια ο Albus Dumbledore των ταινιών Harry Potter

28.09.2023
Michael Gambon: Πέθανε στα 82 του χρόνια ο Albus Dumbledore των ταινιών Harry Potter
Η είδηση κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες βυθίζοντας σε θλίψη τους απανταχού φανς του franchise Harry Potter.

Albus Dumbledore. Ο θρυλικός καθηγητής του Hogwarts ήταν από την αρχή μία από τις πιο αγαπημένες φιγούρες στον θαυμαστό κόσμο του Harry Potter όπως αυτός μεταφέρθηκε στη μεγάλη οθόνη. Ο εμβληματικός ηθοποιός Sir Michael Gambon ήταν εκείνος που τον «ζωντάνεψε» δίνοντα΄ς του την πνοή που όλοι λάτρεψαν.

{https://www.instagram.com/p/BXIzF5SAmTl/}

Το... καντηλάκι του Dumbledore, λοιπόν, έσβησε καθώς ο Gambon έφυγε από τη ζωή στα 82 του χρόνια, όμως η μαγεία του θα ζει για πάντα. Σύμφωνα με την Daily Mail, ο ηθοποιός «έφυγε» στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν τον τελευταίο καιρό εξαιτίας πνευμονίας με την οποία είχε διαγνωστεί.

«Είμαστε συντετριμμένοι που ανακοινώνουμε την απώλεια του Sir Michael Gambon. Αγαπημένος σύζυγος και πατέρας, ο Michael πέθανε ήσυχα στο νοσοκομείο μετά από μια κρίση πνευμονίας, με τη σύζυγό του Anna και τον γιο του Fergus πλάι του στο κρεβάτι του. Ο Michael ήταν 82 ετών», αναφέρει η ανακοίνωση της οικογένειας.

Ποιός ηθοποιός του "Harry Potter" δεν έχει δει όλες τις ταινίες;

H οικογένεια του Harry Potter γίνεται πιο φτωχή κι εμείς θυμόμαστε μερικές από τις πιο εμβληματικές στιγμές του αγαπημένου καθηγητή, όπως τον ερμήνευσε μοναδικά ο Sir Michael Gambon. Καλό του ταξίδι

{https://www.youtube.com/watch?v=ja_MUersz18&ab_channel=Estaaaas}

Τελευταία τροποποίηση στις 28.09.2023 - 18:02