Jennifer Lopez: Πώς βοήθησε τον Ben Affleck να διατηρήσει μια άψογη σχέση με την πρώην γυναίκα του, Jennifer Garner

01.10.2023
Jennifer Lopez: Πώς βοήθησε τον Ben Affleck να διατηρήσει μια άψογη σχέση με την πρώην γυναίκα του, Jennifer Garner
Η Jennifer Garner και o Ben Affleck έχουν μια πολύ καλή σχέση όσον αφορά στην ανατροφή των παιδιών τους και η Jennifer Lopez φαίνεται να έχει βάλει πολύ το χεράκι της σε αυτό.

Η τραγουδίστρια βοήθησε τον σύζυγό της και την πρώην σύζυγό του να φτάσουν σε ένα «καλύτερο επίπεδο», σύμφωνα με μια πηγή στην Daily Mail.

«Ο Ben είναι υγιής», είπε στη συνέχεια η πηγή. «Το δράμα του παρελθόντος και τα συναισθήματα του διαζυγίου έχουν φύγει προ πολλού και όλα φαίνεται να δουλεύουν».

Η συμβολή της Lopez σε αυτό είναι ότι έχει καταφέρει να διατηρήσει μια πολύ φιλική σχέση με την Garner ενώ όλα τα παιδιά τους «αγαπούν το ένα το άλλο» κάτι με το οποίο ασχολείται ενεργά η δημοφιλής τραγουδίστρια.

Jennifer Lopez: Επέτειος γάμου με αδημοσίευτες φωτογραφίες και νέα ερωτική εξομολόγηση στον Ben Affleck

«Όλα είναι πολύ καλά αυτή τη στιγμή και θα πρέπει να είναι το ίδιο καλά στο κοντινό αλλά και στο μακρινό μέλλον», είπε η πηγή, σημειώνοντας ότι ο 51χρονος ηθοποιός και η 54χρονη Lopez, είχαν επίσης «πολλές συζητήσεις» για τη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της, Marc Anthony όσον αφορά στα δικά της παιδιά.

Όσον αφορά στη σχέση τους, ο Affleck και η ποπ σταρ επί του παρόντος δεν έχουν «δράματα» στο γάμο τους, σύμφωνα με την πηγή.

«Οι δυο τους εξακολουθούν να είναι ερωτευμένοι. Είναι πραγματικά ευχαριστημένοι ο ένας με τον άλλον» είπε.

Την Τρίτη η Jennifer Garner και o Ben Affleck εθεάθησαν να είναι μαζί σε αυτοκίνητο στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια. Αυτό συνέβη δύο εβδομάδες αφότου οι δύο πρώην σύζυγοι «συνελήφθησαν» σε μια προσωπική τους στιγμή να αγκαλιάζονται στο ίδιο όχημα.

Η Lopez έχει επαινέσει την φιλική τους σχέση στο παρελθόν, λέγοντας στη Vogue, τον Δεκέμβριο του 2022 ότι ο Affleck και η Garner κάνουν «καταπληκτική» δουλειά.

H δημοφιλής τραγουδίστρια είπε ότι «συνεργάζονται καλά» και έχουν χειριστεί τη μίξη των οικογενειών τους με «πολλή προσοχή».Ιδανικές σχέσεις, με τα πρώτα που ωφελούνται να είναι τα παιδιά και των δύο μαμάδων.

Τελευταία τροποποίηση στις 01.10.2023 - 00:49