Kourtney και Kim Kardashian: Ο άγριος τσακωμός on camera με «χοντρές» κατηγορίες εκατέρωθεν

Kourtney και Kim Kardashian: Ο άγριος τσακωμός on camera με «χοντρές» κατηγορίες εκατέρωθεν
Η σχέση της Kim Kardashian και της Kourtney Kardashian έφτασε σε νέο ιστορικό χαμηλό στην πρεμιέρα της 4ης σεζόν των The Kardashians.

Κατά τη διάρκεια της έντονης τηλεφωνικής τους επικοινωνίας, οι αδερφές αντάλλαξαν σκληρές κουβέντες η μία για την άλλη. Η Kim κατηγορεί την Kourtney, ότι μισεί την οικογένεια και ότι είναι «διαφορετικό άτομο». Η Kourtney απάντησε: «Δεν σας χρειάζομαι πια. Δεν χρειάζεται να είμαι μέρος αυτού».

Η Kim όμως δεν σταμάτησε εκεί. Είπε στην Kourtney ότι όλοι οι φίλοι της και η οικογένειά τους μιλούσαν για εκείνη. Η Kim έκανε ακόμη λόγο και για ένα group chat με την ένδειξη «Not Kourtney». Η Kim ισχυρίστηκε ότι απλώς προσπαθούσε να φτιάξει τη σχέση τους, αλλά η Kourtney δεν το έβλεπε έτσι.

«Είσαι νάρκισσος. Είναι όλα σε σχέση με εσένα. Οτιδήποτε κάνεις αφορά εσένα και το πώς φαίνεσαι στον κόσμο…» είπε η Kourtney. Η Kim απάντησε: «Όλοι μας ανησυχούμε. Όλοι πιστεύουμε ότι δεν είσαι πραγματικά ευτυχισμένη».

Kourtney Kardashian: Μοιράστηκε νέες φωτογραφίες από την εγκυμοσύνη της και μίλησε για τη δύσκολη εγχείρηση στο έμβρυο

Η Kourtney, η οποία είναι μαμά του Mason, της Penelope, του Reign και ενός αγοριού που θα έρθει σύντομα στον κόσμο, έδωσε αμέσως την απάντηση «Έχω μια ευτυχισμένη ζωή και η ευτυχία έρχεται όταν απομακρύνομαι από εσάς. Συγκεκριμένα εσένα», είπε η ιδρύτρια της Lemme στην Kim. Η Kourtney εξήγησε ότι έχει καλύτερα πράγματα να κάνει από το να κάνει «κρυφές κουβέντες» για τους ανθρώπους.

Τότε ήταν που η Kim έκανε την επίθεση της. «Λοιπόν, τα παιδιά σου έχουν έρθει σε μένα με προβλήματα που έχουν και για το πώς είσαι, οπότε…» είπε η Kim με την Kourtney να τη ρωτά αν αυτό ήταν «χρήσιμο» στην κουβέντα. Τότε άρχισε να κλαίει και είπε στην Kim από το τηλέφωνο: «Είσαι μια γ…. μάγισσα και εγώ σε μισώ γ…».

Kim και Kourtney Kardashian: Άγριος τσακωμός μεταξύ των αδελφών και και στη μέση ο Andrea Bocelli - Τι απαντά εκείνος

Η Kim και η Kourtney κάθισαν μαζί για μια κοινή εξομολόγηση στον απόηχο της τηλεφωνικής τους διαμάχης. «Νομίζω ότι υπάρχουν τόσες πολλές σκέψεις που προκύπτουν μετά την παρακολούθηση όλης της συνομιλίας», παραδέχτηκε η Kourtney. «Νομίζω ότι ένιωσα στην κλήση ότι η Kim χρησιμοποίησε οποιοδήποτε όπλο που μπορούσε να βρει για να με πληγώσει. Πιστεύω ότι και οι δύο φτάσαμε σε ένα σημείο για το οποίο δεν ήμασταν περήφανες».

{https://www.youtube.com/watch?v=qx6jw-yBpao&ab_channel=EntertainmentTonight}

Η Kourtney σημείωσε ότι ο καβγάς με το τηλεφώνημα με την Kim ήταν «πραγματικά επώδυνος». Και συνέχισε, «Ένιωσα να θυμήθηκα αυτό το χαρακτηριστικό που υπάρχει στην οικογένειά μου για τόσα χρόνια, όπου λέμε άσχημα πράγματα για να πληγώσουμε ο ένας τον άλλον και είναι αυτό για το οποίο εργάζομαι σκληρά στη θεραπεία για να αλλάξει. Και όταν μου θυμίζουν τέτοια πράγματα είναι πραγματικά επώδυνο. Γιατί η οικογένειά μου να μου συμπεριφέρεται έτσι;» αναρωτήθηκε. Τα νέα επεισόδια της 4ης σεζόν των Kardashians κυκλοφορούν τις Πέμπτες στο Hulu.

Τελευταία τροποποίηση στις 29.09.2023 - 12:00