Kim και Kourtney Kardashian: Άγριος τσακωμός μεταξύ των αδελφών και και στη μέση ο Andrea Bocelli - Τι απαντά εκείνος

11.07.2023
Kim και Kourtney Kardashian: Άγριος τσακωμός μεταξύ των αδελφών και και στη μέση ο Andrea Bocelli - Τι απαντά εκείνος
Ποιος θα φανταζόταν ότι δύο αδελφές θα είχαν τόσο μεγάλη κόντρα μεταξύ τους και ένα από τα μήλα της έριδος (γιατί υπήρξαν κι άλλα) θα ήταν ο σπουδαίος ιταλός λυρικός ερμηνευτής.

Και όμως αυτός ο καυγάς έγινε μεταξύ της Kim και της Kourtney Kardashian. Στο επεισόδιο της Πέμπτης στο ριάλιτι «The Kardashians» οι δυο αδελφές αλληλοκατηγορήθηκαν ότι η μια αντέγραψε τον γάμο της άλλης. Μάλιστα ως παράδειγμα ακούστηκε το όνομα του Ιταλού τενόρου Andrea Bocelli, ο οποίος τραγούδησε και στους δύο γάμους.

Αρχικά ο Ιταλός τενόρος ρωτήθηκε γα το θέμα και φυσικά κράτησε ουδέτερη στάση.

Τα πράγματα, όμως, ξέφυγαν. Φαίνεται ότι η απόφαση της Kim να συνεργαστεί με τους Dolce & Gabbana ενόχλησε την αδελφή της, Kourtney, η Kim είπε «ως εδώ!» και απαρίθμησε μερικές από τις ιδέες που είχε πάρει η Kourtney από αυτήν για τον δικό της γάμο.

Η 42χρονη ανέφερε ότι ο Bocelli, έπαιξε και στους δύο γάμους - αλλά πρόσθεσε ότι είχε εμφανιστεί πρώτα στον δικό της γάμο με τον Kanye West το 2014.

«Παντρεύτηκα στην Ιταλία. Είπα ότι με αντέγραψες επειδή παντρεύτηκες στην Ιταλία;» είπε η Kim σε μια «εκ βαθέων» εξομολόγηση.

«Ποιος έπαιξε στο γάμο μου; Ο Andrea Bocelli. Ποιος εμφανίστηκε στον γάμο της Kourtney; Ο Andrea Bocelli. Μου έκλεψες τη γ…. χώρα του γάμου μου και τον τραγουδιστή του γάμου μου. Ο Andrea Bocelli είναι ο αγαπημένος μου τραγουδιστής όλων των εποχών, αλλά εγώ είμαι που αντιγράφω το dolce vida lifestyle της; ΕΝΤΑΞΕΙ».

Την Παρασκευή, ο Andrea Bocelli έδωσε τη δική του απάντηση για την αδελφική κόντρα μέσω Instagram.

«Αγαπητές @kimkardashian και @kourtneykardash, είμαι τόσο κολακευμένος που αγαπάτε και οι δύο τη φωνή μου και με χαρά θα τραγουδώ για εσάς», έγραψε στο Instagram Story του. «Αλλά να ξέρετε ότι υπάρχει ένας νεότερος και πολύ πιο εξυπηρετικός καλλιτέχνης, ο @matteobocelli που η μητέρα σας @krisjenner γνωρίζει πολύ καλά. Τα λέμε σύντομα στην Τοσκάνη!».

bocceli.jpg

Ο Matteo Bocelli εμφανίστηκε πέρυσι με τον πατέρα του στον γάμο της Kourtney μαζί και με τον γαμπρό και ντράμερ των Blink-182, Travis Barker.

{https://www.instagram.com/p/CmSWJSfLZiA/}

Η κόντρα ξεκίνησε όταν η Kourtney, επέκρινε την Kim για τη συνεργασία της με τον ιταλικό οίκο μόδας, Dolce & Gabbana, λίγους μήνες μετά τον γάμο της που είχε και αυτός θέμα Dolce. Η Kourtney αποκάλυψε ότι ήταν βαθιά «πληγωμένη» από την απόφαση της Kim να συνεργαστεί με το brand, υποστηρίζοντας ότι με αυτή τη συνεργασία «αντέγραφε» τον πλούσιο ιταλικό γάμο της.

Η Kim Kardashian αγόρασε το μενταγιόν της πριγκίπισσας Diana

«Είναι σχεδόν σαν απληστία», είπε η Kourtney στο επεισόδιο της εκπομπής. «Αν κοιτάξω τις φωτογραφίες από την επίδειξη μόδας, τις μισές φορές λέω: "Είναι ο γάμος μου;"». «Δεν υπάρχει αξιοπρέπεια αν με ρωτήσεις πώς ένιωσα που το έκανε τόσο κοντά στον γάμο μου», πρόσθεσε στη δική της εξομολόγηση. «Κανέναν δεν τον νοιάζει τίποτε. Είναι σαν την Άγρια Δύση που έλεγαν, “Απλώς θα πάρουμε και θα κάνουμε ότι θέλουμε. Ότι καλύτερο για εμάς”».

Aπό την πλευρά της η Kim Kardashian δήλωσε ότι δεν κατάλαβε γιατί η «hater» αδερφή της δεν ήταν χαρούμενη γι 'αυτήν, υποστηρίζοντας ότι «δεν θα μπορούσε να είναι πιο προσεκτική» όταν σχεδίαζε την επίδειξη μόδας. Προβλήματα που έχει ο κόσμος, θα πούμε εμείς…

Τελευταία τροποποίηση στις 11.07.2023 - 16:42