Νatalie Portman: Ο σύζυγός της ζητά άφεση μετά την απιστία του με τον πιο παράξενο τρόπο

11.07.2023
Νatalie Portman: Ο σύζυγός της ζητά άφεση μετά την απιστία του με τον πιο παράξενο τρόπο
Η Νatalie Portman δεν είναι ακόμη έτοιμη να ρίξει τίτλους τέλους στον εντεκάχρονο γάμο της με τον σύζυγό της Benjamin Millepied παρά τις αποκαλύψεις για την υποτιθέμενη απιστία του.

«Προφανώς θα υπάρξουν όροι, και προφανώς, εκείνος είναι εντάξει με όποιους κανόνες θελήσει να βάλει εκείνη. Ωστόσο εάν ξανασυμβούν αυτά τα πράγματα, πιθανότατα θα χωρίσουν», αποκάλυψε ένα άτομο από το περιβάλλον του ζευγαριού στο RadarOnline εν μέσω των φημών ότι η σχέση τους πάει να ναυαγήσει.

Η ηθοποιός του Black Swan γνώρισε τον σύζυγο της στα γυρίσματα της ταινίας το 2009 και αρραβωνιάστηκαν την επόμενη χρονιά, ανταλλάσσοντας τους όρκους τους το 2012.

{https://www.youtube.com/watch?v=5jaI1XOB-bs}

H Portman και o γάλλος χορευτής, που έκανε την χορογραφία για την ταινία του Darren Aronofsky, έχουν τώρα μαζί δύο παιδιά: τον Aleph και την Αmalia.

Oι πήγες ισχυρίζονται ότι η Portman έκρινε ότι δεν ήθελε να τα διαλύσει όλα μετά από τόσα χρόνια και αποφάσισε να δώσει στον σύζυγό της άλλη μια ευκαιρία μετά τo υποτιθέμενo ερωτικό ραντεβού του, το οποίο αποκαλύφθηκε σε άρθρο που δημοσιεύτηκε στη γαλλική εφημερίδα Voici.

Κάποιες αναφορές υποστήριζαν ότι η σύντομη περιπέτεια του φέρεται να ήταν με την 25χρονη ακτιβίστρια για το κλίμα, Camille Étienne.

«Η Νatalie πιστεύει ότι η σχέση του Benjamin ήταν μια σύντομη και ηλίθια περιπέτεια που δεν σημαίνει τίποτα για εκείνον», είπε στο Us Weekly μια πηγή.

No Strings Attached και Friends With Benefits: Ο Αshton Κutcher παραδέχεται ότι, στην ουσία, πρόκειται για την ίδια ταινία

Ο Millepied από την πλευρά του, σύμφωνα με πληροφορίες, κάνει τα πάντα για να διασφαλίσει ότι στο μυαλό της Portman δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, δίνοντας της μάλιστα «όλους τους κωδικούς πρόσβασης του» ώστε να μπορεί να τσεκάρει ανά πάσα στιγμή ότι δεν κρύβει τίποτα. «Και δεν βγαίνει έξω χωρίς αυτήν αυτές τις μέρες - κάθε βράδυ είναι μαζί», ισχυρίστηκαν οι πηγές, οι οποίες υποστηρίζουν ότι ο Millepied «παρακάλεσε» την Portman για άλλη μια ευκαιρία και είναι «πρόθυμος να κάνει τα πάντα» για να κερδίσει την εμπιστοσύνη της. «Οι φίλοι της ελπίζουν ότι θα τηρήσει τον λόγο του και θα μείνει πιστός. Είναι το λιγότερο που αξίζει η Νatalie» ανάφεραν οι πηγές.

Ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός λένε από την πλευρά τους οι ειδικοί.

Τελευταία τροποποίηση στις 10.07.2023 - 20:45