Παντρεύτηκε η Κόρα Καρβούνη - Οι πρώτες φωτογραφίες με το απίθανο Angelos Bratis νυφικό της

29.09.2023
Παντρεύτηκε η Κόρα Καρβούνη - Οι πρώτες φωτογραφίες με το απίθανο Angelos Bratis νυφικό της
Η Κόρα Καρβούνη και ο επί σειρά ετών σύντροφός της, Παναγιώτης Γαλανός, επισημοποίησαν της σχέση τους.

Η Κόρα Καρβούνη μετρά χρόνια καριέρας στο θέατρο, ωστόσο ευρέως γνωστή (και ιδιαίτερα δημοφιλής μέσα από τη συμμετοχή της στη σειρά «Αυτή η Νύχτα Μένει» την περσινή τηλεοπτική σεζόν.

Φέτος τη βλέπουμε ως Νίνα Αυγουστάκη στη σειρά Οι Πανθέοι του ΣΚΑΪ και μόλις έγινε γνωστό πως σήμερα ντύθυκε νυφούλα.

Η αποκάλυψη ήρθε μέσα από τον λογαρισμό στο instagram του αντιδημάρχουν Αθηναίων, Βασίλη Κορομάντζο, ο οποίος πα΄ντρεψε το ζευγάρι με πολιτικό γάμο.

«Μια μικρή ανάπαυλα από τον προεκλογικό αγώνα για να παντρέψουμε αγαπημένα ζευγάρια στο δημαρχείο της Αθήνας. Χθες εν μέσω των γάμων είχα την τιμή και πάντρεψα και την γνωστή ηθοποιό κα Κόρα Καρβούνη με τον σύντροφο της Παναγιώτη Γαλανό. Τους εύχομαι βίον ανθόσπαρτον, να ζήσουν ευτυχισμένοι και αγαπημένοι», διαβάζουμε στη λεζάντα του αντιδημάρχου ο οποίος μοιράστηκε φωτογραφίες από 3 γάμους που τέλεσε σήμερα.

Στην πρώτη η Κόρα Καρβούνη, κομψότατη νύφη, φορώντας ένα απλό και πανέμορφο λευκό σατέν φόρεμα με έναν ώμο και κρατώντας μια πολύ ιδιαίτερη ανθοδέσμη με φθινοπωρινά λουλούδια, της εποχής.

1_63.png

Το κομψότατο φόρεμα έχει την υπογραφή του Άγγελου Μπράτη ο οποίος μοιράστηκε και φωτογραφίες από τον γάμο, όπου ήταν παρών.

1_64.png

Μαζί με τις ευχές μας για βίον ανθόσπαρτον, θυμόμαστε το αφιέρωμα που έκανε στην Κόρα Καρβούνη η εκπομπή Γεια Σου της Μαρίας Μπακοδήμου, πρόσφατα.

Τελευταία τροποποίηση στις 29.09.2023 - 17:53