Ελεονώρα Μελέτη: Η αδημοσίευτη φωτογραφία από τον γάμο της και οι προβλέψεις της στα... χαρτιά

01.10.2023
Ελεονώρα Μελέτη: Η αδημοσίευτη φωτογραφία από τον γάμο της και οι προβλέψεις της στα... χαρτιά
(Photo: @mikearaitzoglou)
Μία τρυφερή φωτογραφία με τον σύζυγό της μοιρα΄στηκε η Ελεονώρα Μελέτη.

Η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο το 2017, λίγο πριν έρθει στον κόσμο η κορούλα τους.

Τον Ιούνιο του 2023 παντρεύτηκαν και με θρησκευτικό για τον οποίο, όμως, η παρουσιάστρια δεν είχε ιδέα.

Ήταν η μέρα της βάπτισης της κόρης τους, στην οποία, παρεμπιπτόντως έδωσαν τα ονόματα Αλεξάνδρα Ωκεανίδα και ο Θοδωρής Μαροσούλης έκανε έκπληξη στη σύζυγό του, ζητώντας ακόμη μία φορά το χέρι της από τον πατέρα της.

Φυσικά εκείνος το έδωσε και οι δυο τους ενώθηκαν ακόμη μία φορά με τα δεσμά του γάμου, ενώπιον Θεού και ανθρώπων αυτή τη φορά.

Τέσσερις μήνες μετά και, προφανώς, τακτοποιώντας τις εικόνες από εκείνη τη μέρα, η Ελεονώρα Μελέτη θέλησε να μοιραστεί μία πόζα της με τον αγαπημένο της και στη λεζάντα διαβάζουμε: «30/6/23 … ποζάροντας στη βάφτιση της Αλεξάνδρας Ωκεανίδας που κατέληξε σε γάμο. Μια πρώτη γεύση από τη μέρα που θα μπει στο άλμπουμ των πιο ευτυχισμένων της ζωής μου. Από κάτω ακούγεται το τραγούδι του γάμου μας… Σας είχα υποσχεθεί κάτι.. το ετοιμάζω».

Ελεονώρα Μελέτη: Οι αδημοσίευτες στιγμές από τον γάμο της και μια τρυφερή ιστορία

Για την ιστορία, το τραγούδι του γάμου της είναι το «Always Remember Us This Way» της Lady Gaga από το soundtrack της ταινίας «A star is born» ενώ για αυτό που ε΄χει υποσχεθεί... εμείς, απλά, το περιμένουμε!

{https://www.instagram.com/p/Cx0JVR6LBAU/}

Η Φαίη Σκορδά, η Ιωάνα Μαλέσκου και η Αφροδίτη Γραμμέλη ήταν από τις πρώτες που αντέδρασαν (με τις απαραίτητες καρδούλες) στην ανάρτηση.

1_65.png

Όσο για το αν η Ελεονώρα έγινε... χαρτορίχτρα, η απάντηση έρχετα από το timeline του Μάικ Αραϊτζόγλου ο οποίος την «είδε» με αυτό τον τρόπο (και με πολλούς άλλους) με τη βοήθεια της AI. Μοιράστηκε το αποτέλεσμα μέσω του λογαριασμού του και η παρουσιάστρια το έκανε repost σε ένα στορυ κάνοντας μάλιστα και τη δική της πρόβλεψη!

1_66.png

Ιδού και η δημοσίευση ως είχε, με τις υπόλοιπες εικονικές πόζες της Ελεονώρας Μελέτη.

{https://www.instagram.com/p/Cxz3aKeMpaT/}

Τελευταία τροποποίηση στις 01.10.2023 - 09:42