Θεοφανία Παπαθωμά - Γρηγόρης Πετράκος: Σάλος από την είδηση για τον χωρισμό τους ύστερα από 10 χρόνια

01.10.2023
Θεοφανία Παπαθωμά - Γρηγόρης Πετράκος: Σάλος από την είδηση για τον χωρισμό τους ύστερα από 10 χρόνια
Photo: NDP Photo Agency
Τον γύρο του διαδικτύου κάνει σήμερα η είδηση για τον χωρισμό της Θεοφανίας Παπαθωμά και του Γρηγόρη Πετράκου, η οποία όμως δεν έχει επιβεβαιωθεί (ούτε διαψευσθεί βέβαια).

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Κορύνας Μανταγάρη στην εφημερίδα Real News ο Γρηγόρης Πετράκος και η Θεοφανία Παπαθωμά αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους ύστερα από 10 χρόνια κοινη΄ς πορείας, έχοντας πάντα, πάνω από όλα, φυσικά, το καλό των θυγατέρων τους.

Το ρεπορτάζ επικαλείται άτομο από το το στενό περιβάλλον του πρώην ζευγαριού σύμφωνα με το οποίο, «Η Θεοφανία και ο Γρηγόρης αποφάσισαν μετά από δέκα χρόνια συμβίωσης να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Ιδεολογικοί λόγοι, καθώς και κάποια αξεπέραστα προβλήματα οδήγησαν το ζευγάρι σε αυτή την απόφαση. Κύριο μέλημά τους και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα είναι το μεγάλωμα των παιδιών τους υπό τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις».

Φοιτήτρια ξανά η Θεοφανία Παπαθωμά - Η ανάρτηση της μέσα από τη Νομική σχολή Αθηνών

Οι δυο τους έγιναν ζευγάρι το 2013 και έχουν μαζί δυο κόρες, την 8 ετών Αγάπη και την 6χρονη Αθηνά, τις οποίες έχουν κρατήσει όλα αυτά τα χρόνια μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όπως, εξάλλου και τη σχέση και τη ζωή τους γενικότερα.

Με αυτο΄ στον νου δεν αναμένεται κατά πάσα πιθανότητα κάποια δημόσια τοποθέτηση επί του ζητήματος, όμως όπως αναφέρεται, στα social media η «σχέση» τους έχει ήδη διακοπεί!

Η Θεοφανία έχει ακόμη ένα παιδί, τον 16χρονο Αχιλλέα από τον γάμο της με τον Πασχάλη Παπατσαρούχα.

Τελευταία τροποποίηση στις 01.10.2023 - 11:13