Angelina Jolie: Αποκαλύπτει την τραγική επίπτωση του διαζυγίου της με τον Brad Pitt για εκείνην και τα παιδιά της

Angelina Jolie: Αποκαλύπτει την τραγική επίπτωση του διαζυγίου της με τον Brad Pitt για εκείνην και τα παιδιά της
Αναμφίβολα ένας χωρισμός δεν είναι ποτέ εύκολος. Είναι πολλές φορές όπου η κατάσταση μεταξύ των δύο πρώην συζύγων δεν είναι ειρηνική και αυτό είναι κάτι που επηρεάζει πρώτα από όλα τα παιδιά. Παράδειγμα το πολύκροτο διαζύγιο Angelina Jolie - Brad Pitt το οποίο απασχόλησε για πολλά χρόνια τα μέσα ενημέρωσης.

Μάλιστα πρόσφατα η Jolie αποκάλυψε ότι τα παιδιά της την «έσωσαν» από το να πάει σε «πολύ πιο σκοτεινά» μέρη μετά τον χωρισμό της από τον Brad Pitt. Σε μια σπάνια συνέντευξή της στην Vogue, η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για την προσωπική της ζωή και τα λόγια της μας έκαναν να την αγαπήσουμε ακόμα περισσότερο.

Αngelina Jolie: «Έγιναν πολλά για να νιώσω ότι έπρεπε να χωρίσω από τον πατέρα των παιδιών μου»

Η Jolie και ο Pitt, που δήλωσαν ότι χωρίζουν το 2016 μετά από 12 χρόνια μαζί, έχουν μαζί έξι παιδιά: τους Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Vivienne και Knox.

Angelina Jolie: Σπάνια επίσημη εμφάνιση με τον γιο της, Maddox - Τι επέλεξε να φορέσει

Η 48χρονη ηθοποιός μίλησε για το πώς η φροντίδα των παιδιών της κατά τη διάρκεια του δύσκολου διαζυγίου της με τον Brad Pitt, τη βοήθησε να παραμείνει δυνατή όλα αυτά τα χρόνια.

{https://www.instagram.com/p/Cxsc2qNOkG8/}

«Ήμουν 26 ετών όταν έγινα μητέρα. Όλη μου η ζωή άλλαξε. Το να έχω παιδιά με έσωσε - και με έμαθε να βρίσκομαι σε αυτόν τον κόσμο διαφορετικά» είπε η ηθοποιός προσθέτοντας: «Θα είχα πέσει χαμηλά με έναν πολύ πιο σκοτεινό τρόπο αν δεν ήθελα να ζήσω για αυτά. Είναι καλύτερα από εμένα, γιατί έτσι θέλεις να είναι τα παιδιά σου».

Η Angelina Jolie χαρακτήρισε τον Brad Pitt «γελοίο» σε επίσημα έγγραφα - Από το κακό στο χειρότερο

Η σταρ είπε επίσης στη Vogue ότι αισθάνεται «λίγο πεσμένη». Εξήγησε: «Ακόμα καταλαβαίνω ποια είμαι στα 48 μου. Υποθέτω ότι είμαι σε μεταβατικό στάδιο ως άνθρωπος. Δεν νιώθω ότι ήμουν ο εαυτός μου για μια δεκαετία, με έναν τρόπο στον οποίο δεν θέλω να αναφερθώ».

Η Jolie άφησε να εννοηθεί ότι τα πράγματα ήταν δύσκολα για ολόκληρη την οικογένειά της τα τελευταία χρόνια χωρίς να υπεισέλθει σε πολλές λεπτομέρειες. Παραδέχτηκε ότι «Είχαμε πολλά να θεραπεύσουμε. Ακόμα βρίσκουμε τα πατήματά μας».

Τελευταία τροποποίηση στις 02.10.2023 - 11:09