Gwyneth Paltrow: Οι σπάνιες φωτογραφίες με τον σύζυγό της, για την πέμπτη επέτειο του γάμου τους

Gwyneth Paltrow: Οι σπάνιες φωτογραφίες με τον σύζυγό της, για την πέμπτη επέτειο του γάμου τους
Η Gwyneth Paltrow γιόρτασε την πέμπτη επέτειο του γάμου της με τον σύζυγό της Brad Falchuk, με μερικές σπάνιες φωτογραφίες τους τις οποίες μοιράστηκε με τους followers της.

Η Gwyneth Paltrow γιόρτασε την πέμπτη επέτειο του γάμου της με τον σύζυγό της Brad Falchuk, με μερικές σπάνιες φωτογραφίες τους τις οποίες μοιράστηκε με τους followers της.

Η σταρ του Iron Man δημοσίευσε μια σειρά από στιγμιότυπα στο Instagram την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου, με την ίδια και τον 52χρονο σύζυγό της να στέκονται δίπλα-δίπλα με φόντο ένα φαράγγι στο βάθος. Η 51χρονη ηθοποιός έβαλε στη λεζάντα δύο emoji με κόκκινη καρδιά και το νούμερο πέντε για να τιμήσει την ιδιαίτερη μέρα τους.

{https://www.instagram.com/p/CxyD2RVL66W/}

Το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης τον Σεπτέμβριο του 2018 σε μια κλειστή τελετή στο κτήμα Gwyneth’s Hamptons της Νέας Υόρκης. Ενώ η Gwyneth και ο Brad φροντίζουν να διατηρούν μια σχέση χαμηλών τόνων όσον αφορά στα media, εκείνη έχει μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση τους στο παρελθόν. Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης του 2021 στο Today, η ηθοποιός σημείωσε ότι είναι «τόσο ευγνώμων» που βρήκε την αγάπη στον Brad.

"Θεά" η Gwyneth Paltrow αποθεώνει δημόσια νυν και πρώην σύζυγο, με μία μέρα διαφορά

«Η ποιότητα της επικοινωνίας μας και η φιλία μας είναι πραγματικά συναρπαστική», είπε τότε. «Νομίζω ότι είναι υπέροχο για άτομα που είχαν έναν γάμο ή μια σχέση που δεν πέτυχε, να καταλάβουν ότι είναι πραγματικά εφικτό να γνωρίσεις τον άντρα των ονείρων σου στα μισά του δρόμου της ζωής σου».

Πριν παντρευτεί τον Brad, η Gwyneth ήταν παντρεμένη με τον Chris Martin από το 2003 έως το 2016. Ωστόσο, η ιδρύτρια της Goop και ο frontman των Coldplay, ανακοίνωσαν ότι «χωρίζουν συνειδητά» το 2014. Τελικά το διαζύγιό τους ολοκληρώθηκε δύο χρόνια αργότερα. Λίγο μετά τον χωρισμό της με τον τραγουδιστή, άρχισε να βγαίνει με τον Brad. H ηθοποιός και ο συγγραφέας δημοσιοποίησαν τη σχέση τους το 2015 και αρραβωνιάστηκαν κρυφά δύο χρόνια αργότερα.

Ο Chris και η Gwyneth διατήρησαν φιλικές σχέσεις μετά τον χωρισμό τους. Οι δύο πρώην σύζυγοι έχουν μαζί τους Apple και Moses, ενώ ο Brad έχει και εκείνος δύο παιδιά, τους Isabella και Brody Falchuk, με την πρώην σύζυγό του Suzanne Bukinik.

Gwyneth Paltrow: Η νέα φωτογραφία με τον γιο της και η απίστευτη ομοιότητά με τον πατέρα του

Μιλώντας με τη Gwyneth το 2022 στο podcast της «Goop», σχετικά με την κοινή ανατροφή, ο Brad είπε τα καλύτερα λόγια για την ηθοποιό, επειδή ήταν μια «εντυπωσιακή» μητριά.

«Τα παιδιά μου σου μιλάνε όλη την ώρα, έρχονται σε σένα για συμβουλές όλη την ώρα, βασίζονται σε σένα», εξήγησε ο Brad, προσθέτοντας ότι ο Chris είναι επίσης «εξαιρετικός μπαμπάς» για την Apple και τον Moses.

Η ίδια παραδέχτηκε τότε ότι αρχικά δίσταζε να «αγαπήσει» και να «πειθαρχήσει» τα θετά της παιδιά. Ωστόσο, συνειδητοποίησε ότι δεν υπήρχε «βιβλίο» για να την μάθει να είναι μητριά.

«Αν κάποιος μου ζητούσε συμβουλές για αυτό, θα έλεγα από την πρώτη μέρα, απλά να τους συμπεριφέρεσαι σαν το παιδί σου. Μακάρι να το είχα κάνει νωρίτερα» είπε η Gwyneth.

Τελευταία τροποποίηση στις 02.10.2023 - 11:21