Ρώτησαν τον Γρηγόρη Πετράκο αν έχει χωρίσει από τη Θεοφανία Παπαθωμά - Αυτή ήταν η αντίδρασή του

02.10.2023
Ρώτησαν τον Γρηγόρη Πετράκο αν έχει χωρίσει από τη Θεοφανία Παπαθωμά - Αυτή ήταν η αντίδρασή του
Η είδηση για τον χωρισμό του διάσημου ζεύγους κάνει από χθες τον γύρο του διαδικτύου.

Δημοσίευμα της εφημερίδες Real News προκάλεσε σάλο καθώς επικαλούμενο πηγές εκ των έσω, αποκάλυπτε ότι ύστερα από 10 χρόνια σχέσης και δύο παιδιά, ο Γρηγόρης Πετράκος και η Θεοφανία Παπαθωμά δεν είναι πια μαζί.

Σήμερα, στην εκπομπή Super Κατερίνα ρεπόρτερ έφτασε στο σπίτι του μουσικού, όπου τον ακολούθησε μέχρι την πόρτα του ζητώντας του ένα σχόλιο για τις φήμες κι εκείνος (ως ήταν αναμενόμενο) δεν έδωσε την παραμικρή απάντηση, διατηρώντας όμως την ψυχραιμία του, γεγονός που υπογραμμίστηκε και από την ίδια την παρουσιάστρια και το πάνελ, γεγονός που κι μείς του πιστώνουμε!

Ιδού το βίντεο όπως προβλήθηκε.

Το ρεπορτάζ επικαλείται άτομο από το το στενό περιβάλλον του πρώην ζευγαριού σύμφωνα με το οποίο, «Η Θεοφανία και ο Γρηγόρης αποφάσισαν μετά από δέκα χρόνια συμβίωσης να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Ιδεολογικοί λόγοι, καθώς και κάποια αξεπέραστα προβλήματα οδήγησαν το ζευγάρι σε αυτή την απόφαση. Κύριο μέλημά τους και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα είναι το μεγάλωμα των παιδιών τους υπό τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις».

Οι δυο τους έγιναν ζευγάρι το 2013 και έχουν μαζί δυο κόρες, την 8 ετών Αγάπη και την 6χρονη Αθηνά, τις οποίες έχουν κρατήσει όλα αυτά τα χρόνια μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όπως, εξάλλου και τη σχέση και τη ζωή τους γενικότερα.
Τελευταία τροποποίηση στις 02.10.2023 - 13:55