"Θεά" η Gwyneth Paltrow αποθεώνει δημόσια νυν και πρώην σύζυγο, με μία μέρα διαφορά

03.03.2023
"Θεά" η Gwyneth Paltrow αποθεώνει δημόσια νυν και πρώην σύζυγο, με μία μέρα διαφορά
Την 1η Μαρτίου είχε γενέθλια ο Brad Falchuk και στις 2 ο Chris Martin. Η Gwyneth Paltrow ευχήθηκε και στους δύο αφιερώνοντάς τους αντίστοιχες αναρτήσεις.

Παρότι δεν είναι από τις πιο συμπαθείς φυσιογνωμίες στο Hollywood (για τον πολύ κόσμο, τουλάχιστον), η Gwyneth Paltrow θεωρείται εδώ και χρόνια royalty στον χώρο της και δεν εννοούμε - μόνο- αυτόν της υποκριτικής. Η βραβευμένη και με Όσκαρ ηθοποιός έχει πάρει τις αποστάσεις της από τον κινηματογράφο και το θέατρο τα τελευταία χρόνια εστιάζοντας, σκόπιμα, στο goop.com το οποίο ξεκίνησε από ένα απλό site και έχει εξελιχθεί σε ένα brand-γίγαντα!

Στην προσωπική της ζωή η 50χρονη σταρ είναι παντρεμένη από το 2018 με τον σεναριογράφο, σκηνοθέτη και παραγωγό Brad Falchuk και έχει δυο παιδιά από τον γάμο της με τον frontman των Coldplay, Chris Martin (2003 - 2016), τη 19χρονη Apple και τον 17χρονο Moses.

{https://www.instagram.com/p/Cm2iOuOvjKf/}

Οι σχέσεις της Paltrow με τον πρώην σύζυγό της, είναι άριστες, όπως και με τη νυν σύντροφο εκείνου, Dakota Johnson. Πρόσφατα είχαμε ακόμη μία απόδειξη για του λόγου το αληθές.

Την πρώτη μέρα του Μάρτη ο Brad Falchuk είχε γενέθλια, γινόταν 52 ετών, για την ακρίβεια και η διάσημη σύζυγός του τού ευχήθηκε και διαδικτυακά. Μία φωτογραφία του μοιράστηκε η Gwyneth και στη λεζάντα, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε έναν από τους λόγους για τον οποίο τον θεωρεί έξτρα cool.

"Δεν θα το δει αυτό γιατί δεν έχει social media (ακόμη ένας λόγος για τον οποίο είναι τόσο cool) αλλά ας του ευχηθούμε Χρόνια Πολλά, έτσι κι αλλιώς 💙", γράφει η Paltrow και ιδού η ανάρτηση που του αφιέρωσε.

{https://www.instagram.com/p/CpQeDEGOJDI/}

Gwyneth Paltrow για τα 90s:"Έκανες κοκαΐνη και δεν σε έπιαναν"

Την επόμενη, ακριβώς, μέρα ο Chris Martin συμπλήρωνε 46 χρόνια ζωής και με την ευκαιρία η Gwyneth Paltrow μοιράστηκε μία σπάνια κοινή τους selfie και στη λεζάντα διαβάζουμε το εξής: "Χρόνια πολλά στον πιο γλυκό πατέρα και φίλο"

{https://www.instagram.com/p/CpSqbb3Pldz/}

Τα σχόλια που ήρθαν κάτω από την ανάρτηση έδιναν στο σύνολό τους συγχαρητήρια στην ηθοποιό/επιχειρηματία για τη σχέση που έχει με τους άντρες της ζωή της και για την ευρύτερη οικογένεια που έχει φτιάξει.

Τελευταία τροποποίηση στις 03.03.2023 - 14:07