Θεοφανία Παπαθωμά - Πασχάλης Τσαρούχας: Η σπάνια φωτογραφία του γιου τους που μοιράστηκε η ηθοποιός

03.08.2022
Θεοφανία Παπαθωμά - Πασχάλης Τσαρούχας: Η σπάνια φωτογραφία του γιου τους που μοιράστηκε η ηθοποιός
Ο Αχιλλέας, γιος της Θεοφανίας Παπαθωμά και του Πασχάλη Τσαρούχα έγινε 16 ετών και η μητέρα του θέλησε να του ευχηθεί και διαδικτυακά.

Η Θεοφανία Παπαθωμά και ο Πασχάλης Τσαρούχας υπήρξαν παντρεμένοι για 7 χρόνια (2006 - 2013) και έχουν μαζί έναν γιο, τον Αχιλλέα.

Ο Αχιλλέας έγινε πρόσφατα 16 ετών και η ηθοποιός, που πρόσφατα άλλαξε και το λουκ της για τον νέο της τηλεοπτικό ρόλο, μοιράστηκε μία γλυκύτατη παιδική του φωτογραφία και μερικά τρυφερά λόγια για τον πρωτοτοκο και μοναχογιό της.

"Πριν από 16 χρόνια ο θεός με λυπήθηκε και μου εστειλε αυτήν την ομορφιά! Αυτό το φως στη ζωή μου. Αυτό το θείο πλάσμα! Κι έπαψα να είμαι μόνη. Η ζωή μου απέκτησε νόημα. Ο φάρος μου! Τόση ομορφιά δεν είχα ξαναδεί στη ζωή μου ποτε. Ευγνώμων! Χρόνια πολλά άγγελε μου! Αχιλλέα μου! Σ'αγαπώ!❤️❤️❤️01/06/2006 8.25 μμ.", γράφει στη λεζάντα και ιδού η "φατσούλα".

Από το 2013 μέχρι και σήμερα η Θεοφανία Παπαθωμά είναι ζευγάρι με τον τραγουδιστή Γρηγόρη Πετράκο, με τον οποίο έχουν δύο κόρες, την 7χρονη Αγάπη και την 5χρονη Αθηνά.