Πανθέοι: Τα χαμηλά νούμερα φέρνουν αλλαγή στο πρόγραμμα - Κυρίαρχος και πάλι ο Σασμός

27.09.2023
Πανθέοι: Τα χαμηλά νούμερα φέρνουν αλλαγή στο πρόγραμμα - Κυρίαρχος και πάλι ο Σασμός
Ακόμη μία μέρα προβολής, ακόμη μεγαλύτερος πονοκέφαλος για τους ανθρώπους του ΣΚΑΪ που φαίνεται ότι οδηγούνται σε έκτακτες αποφάσεις.

Ακριβή και πολυδιαφημισμένη παραγωγή οι Πανθέοι, με ένα πολύ γερό καστ, σενάριο και όλες τις... προϋποθέσεις. Όπως όλα δείχνουν, όμως, το στοίχημα δεν τους «βγαίνει» και ο σταθμός δεν φαίνεται να έχει διάθεση να του δώσει χρόνο.

Σύμφωνα με σημερινά ρεπορτάζ του Χάρη Λεμπιδάκη και της Έλενας Πολυκάρπου (διαφορετικά για τον καθένα, ενώ υπήρξε και μια μικρή αναμπουμπούλα on air γι' αυτό) στην εκπομπή Super Κατερίνα, φαίνεται ότι η σειρά (που μάλλον, εξαρχής θα έπρεπε να μην είχε επιλεχθει για τις 9μμ όπου αφενός υπήρχαν ήδη τα «βαριά χαρτιά» του Σασμού και της Γης της Ελιάς και αναμένονταν τόσο η Μάγισσα όσο και το Ναυάγιο) πάει για Σαββατοκύριακο με τον σταθμό να φέρνει μια ώρα νωρίτερα το παιχνίδι I' a celebrity Get me out of here που θα παρουσιάζει ο Γιώργος Λιανός και η Καλομοίρα.

Για την ιστορία, οι δείκτες της τηλεθέασης για την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου έφεραν και πάλι στην κορυφή τον Σασμό με 21,9% στο δυναμικό κοινό και 24,4% στο γενικό, στη συνέχεια τη Μάγισσα και και τη Γη της Ελιάς να "κονταροχτυπιούνται" στο μεταξύ τους με 17,5% και13,2% για την πρώτη και αντίστοιχα 12,2% και 20,1% τη δεύτερη. Από εκεί και κάτω, δυναμικη η παρουσία της Φάρμας (14,2% και 11,7%) ενώ και η Παραλία δεν τα πάει άσχημα (10,5% και 9,6% τα στατιστικά της). Όσο για του Πανθέους; Με 4,9% στο δυναμικό κοινό και 5,1% στο γενικό, εύλογη η ανησυχία αλλά και οι αλλαγές.

Σε κάθε περίπτωση, ιδού μια γεύση από το σημερινό επεισόδιο όπου η Μάρμω και ο Κίτσος έρχονται λίγο πιο κοντά (παρότι, φυσικά, συνεχίζουν να μιλούν στον πληθυντικό μεταξύ τους). Ενα sneak preview των μοιραίων πρωταγωνιστών και το trailer.

{https://www.youtube.com/watch?v=B4Qv74vtZJA&ab_channel=SKAI.gr}

{https://www.youtube.com/watch?v=qPyaDHhgYjY&ab_channel=SKAI.gr}

Τελευταία τροποποίηση στις 27.09.2023 - 14:47