Γιώργος Αμουτζάς - Μαριλίτα Λαμπροπούλου: «Βρισκόμαστε στο πρώτο σοκ. Όλα γίνονται με υπερβολή»

26.09.2023
Γιώργος Αμουτζάς - Μαριλίτα Λαμπροπούλου: «Βρισκόμαστε στο πρώτο σοκ. Όλα γίνονται με υπερβολή»
Τηλεοπτικοί μητέρα και γιος εδώ και δύο χρόνια, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και ο Γιώργος Αμουτζάς μιλούν για το μέλλον τους εντός και εκτός μικρής οθόνης.

Ο Σασμός έκανε πρεμιέρα με τον πιο δυναμικό τρόπο, ανταμείβοντας με τον καλύτερο τρόπο όλους τους πιστούς τηλεθεατές του που περίμενανα πώς και πώς την έναρξη του τρίτου (παρότι τελευταίου) κύκλου του.

Περιμένοντας το δεύτερεο επεισόδιο της σεζόν απόψε (26/9/2023), στην επομπή Super Κατερίνα της Κατερίνας Καινούργιο, εμφανίστηκαν η Βασιλική και ο Νικηφόρος, κατά κόσμον, Μαριλίτα Λαμπροπούλου και Γιώργος Αμούτζας, οι οποίοι μίλησαν για όλα.


«Βρισκόμαστε στο πρώτο σοκ κι όλες οι πληροφορίες είναι φρέσκες. Όλα γίνονται με υπερβολή. Δύο χρόνια ψάχνουμε τις απαντήσεις, αναζητούμε την αλήθεια και ξαφνικά, βρισκόμαστε αντιμέτωποι με αυτή όλοι μας, ταυτόχρονα. Δεν νομίζω ότι, σε αυτές τις συνθήκες, είναι λογικές οι ήρεμες αντιδράσεις» είπε αρχικά ο Γιώργος Αμούτζας απαντώντας στην ερώτηση του τι να περιμένουμε στη συνέχεια.

{https://www.instagram.com/p/Cxnnl63COZu/}

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου εξήγησε τον λόγο που η Βασιλική επέλεξε εκείνη τη στιγμή για να πει στον Νικηφόρο ότι ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος του πατέρα του.
«Η Βασιλική, τη στιγμή που έγινε ο πυροβολισμός, ξέρει ότι ο γιος της έχει πυροβολήσει τον πατέρα του, αλλά εκείνος δεν το ξέρει, ούτε ο Μαθιός το ξέρει. Σε μια απεγνωσμένη μάλλον επιθυμία και προσπάθειά της να συνειδητοποιήσουν την αλήθεια και να έρθουν πιο κοντά, θεωρεί ότι αυτό που -τόσο καιρό, λάθος, έχει κρύψει- αυτή είναι η κρίσιμη στιγμή, πάνω στην κορυφή του κύματος, να βγει η αλήθεια, που έτσι κι αλλιώς, δεν άντεχε να κρύβει». Ποιου το μέρος θα πάρει η Βασιλική; «Για να πάρει το μέρος κάποιου, πρέπει να βρίσκονται σε διχόνοια», απαντά η ηθοποιός και φανερώνει μάλλον ότι τα πράγματα μεταξύ πατέρα και γιου δεν θα εξελιχθούν άσχημα.

{https://www.instagram.com/p/CxnDXadI_6J/}

Ο Γιώργος Αμούτζας, στην ερώτηση εάν η οικογένειά του θα προσπαθήσει να καλύψει την πράξη του, απάντησε: «Οι οικογένειες πάντα προσπαθούν να προστατεύσουν τα μέλη τους. Σίγουρα ο κάθε ρόλος θα υπερασπιστεί τη δική του ιστορία. Υπάρχει απόλυτη συνοχή στο σενάριο και δεν έχουμε οδηγηθεί εδώ τυχαία. Όλοι οι ρόλοι έχουν κάνει τη δική τους διαδρομή». Και πρόσθεσε: Ήταν δύσκολες, αλλά και όμορφες σκηνές, τις ευχαριστηθήκαμε. Για να φτάσουμε εδώ, έχει φοβερό ενδιαφέρον η προεργασία που έχει γίνει για να μπορέσουν οι σκηνές να έχουν νόημα και να μπορέσει και ο κάθε ηθοποιός ξεχωριστά να υπερασπιστεί το ρόλο του».

{https://www.instagram.com/p/CtQtfFzIBbR/}

Όσο για τον γάμο Μαθιού - Βασιλικής, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου υπογράμμισε: «Ο γάμος κινδύνευσε στο τέλος της προηγούμενης σεζόν. Τώρα φαίνεται ότι μέσα από αυτά τα κρίσιμα γεγονότα, η Βασιλική νιώθει ότι η αγάπη της για τον Μαθιό είναι πιο δυνατή από την τύψη και την προδοσία και την κατάκριση που έχει προς το κρίμα του».

{https://www.instagram.com/p/CtoZz_lqP0n/}

Τέλος, αναφορικά με τη σχέση του με το Μανόλη, ο Γιώργος Αμούτζας σημείωσε: «Στην πραγματικότητα, το μεγαλύτερο μυστικό της ζωής του Νικηφόρου, το μυστικό που έψαχνε εδώ και 2 χρόνια, το γνώριζε ο κολλητός του και του το έκρυβε. Κι οι δύο έχουν τα δίκια τους, ο Νικηφόρος νιώθει προδομένος, ότι ο κολλητός του του έκρυβε το μεγαλύτερο μυστικό της ζωής του. Κι ο Μανόλης προσπαθούσε να τον προστατεύσει. Γιατί θα καταστρεφόταν η ζωή του Νικηφόρου. Δεν περνούσε εύκολα ο Μανόλης, αλλά κι ο Νικηφόρος βρίσκεται σε απόγνωση».

Σασμός: "Ο Φαρμάκης σου λέει την αλήθεια, εγώ σκότωσα τον Στεφανή" λέει ο Μαθιός στη Βασιλική - Δες τη σκηνή πριν την προβολή της

Στη συζήτηση ετέθη και το θέμα των spoiler. «Πέρα από τα spoiler, το ζητούμενο είναι να μπορούμε να παίζουμε όμορφα με τους συμπαίκτες μας. Να βγάζουμε όμορφο αποτελέσματα ό,τι υλικό ό,τι κι εάν έχουμε να παίξουμε. Είτε είναι δραματική, είτε ερωτική, είτε είναι δραματική σκηνή, είτε σκηνή σύγκρουσης ή αγωνίας. Όταν με τον άλλο είσαι σε επικοινωνία το αποτέλεσμα θα βγει καλό» καταλήγει η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και όχι, spoiler δεν έδωσε... ούτε ένα τόσο δα μικρούλι!

{https://www.youtube.com/watch?v=OAAm9xQs-lI&t=12s&ab_channel=AlphaTVGreece}

Τελευταία τροποποίηση στις 26.09.2023 - 17:16