Οι Πανθέοι: Η πρώτη συνάντηση Μάρμως - Κίτσου, το άγγιγμα και η τηλεθέαση που δε χαμογελά

22.09.2023
Οι Πανθέοι: Η πρώτη συνάντηση Μάρμως - Κίτσου, το άγγιγμα και η τηλεθέαση που δε χαμογελά
Μία έξτρα μέρα προβολής για τη σειρά του ΣΚΑΪ που αναμενόταν με μεγάλη ανυπομονησία αλλά τα νούμερα δεν είναι τόσο ενθαρρυντικά! Και ακόμη ο ανταγωνισμός δεν έχει ξεδιπλωθεί!

Οι Πανθέοι έφτασαν δυναμικά στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ όμως η υποδοχή από το κοινό ήταν κάπως πιο χλιαρή από ό,τι θα περίμενε κανείς για αυτό το τέραστιο project που όλοι περίμεναν με αγωνία.

Οι αριθμοί μίλησαν και η αλήθεια είναι πως από το 15% (στο δυναμικό κοινό) και το 16% (στο σύνολο) της πρεμιέρας η τηλεθέαση για το επεισόδιο της Πέμπτης έπεσε «κα΄τω από τη βάση» στο δυναμικό κοινό (9,8%) ενώ στο σύνολο παρέμεινε στα ίδια.

Ο πονοκέφαλος για τους ανθρώπους του ΣΚΑΪ μεγάλος καθώς τα «βαριά» χαρτιά δεν έχουν μπει ακόμη στο παιχνίδι. Μάγισσα, Ναυάγιο, Σασμός και Γη της Ελιάς αναμένονται ακόμη και είναι όλα την ίδια ώρα, 9μμ καθημερινά (ή τουλάχιστον σχεδόν). Τι θα γίνει τότε; Θα φανεί.

Ωστόσο, μία αλλαγή στη σειρά του ΣΚΑΪ έγινε ήδη και φέρνει στη μικρή οθόνη επεισόδιο και την Παρασκευή.

20_9.jpg

Τι θα δούμε σ' αυτό το επεισόδιο, λοιπόν; Ιδού μια πρώτη γεύση:

Η Μάρμω (Μ. Κράιλινγκ) αποφασίζει, τελικά, να κάνει το χατίρι του Ανδρέα (Α. Χειλάκης) και να ποζάρει στον Κίτσο (Μ. Σαράντης) για να της κάνει το πορτρέτο. Πριν προλάβουν όμως να ξεκινήσουν, τους διακόπτει ο ερχομός του Τέλη (Κ. Γαβαλάς) που ενημερώνει τον Κίτσο ότι η Πέλλα (Ι. Μπαλτσαβιά) συνελήφθη και κρατείται στο τμήμα. Η απόπειρα εκβιασμού του Στάθη (Σ. Σταμούλης) προς τον Βαλλίδη (Κ. Φιλίππογλου) θα αποτύχει, οδηγώντας μάλιστα στην απόλυσή του. Ο Χρυσίνας (Α. Μούκανος) δεσμεύεται στον Μαρμάρη (Μ. Συριόπουλος) ότι θα κάνει ό, τι περνάει από το χέρι του για να πείσει τον Ισίδωρο (Ν. Χατζόπουλος) να ανοίξει πάλι τα μεταλλεία. Ο Ισίδωρος βρίσκει τη Χρυσοστόμη (Κ. Δανδουλάκη) στην Κηφισιά και τη βάζει να ορκιστεί πως ο πατέρας τους δεν απάτησε ποτέ τη μάνα τους, και η Χρυσοστόμη ορκίζεται…

Ιδού και το trailer όπου το πρώτο άγγιγμα Κίτσου και Μάρμως είναι γεγονός, παρότι η πρώτη τους συνάντηση διακόπτεται βίαια:

{https://www.youtube.com/watch?v=fj8ZcKCO3gM&ab_channel=SKAI.gr}

Τελευταία τροποποίηση στις 22.09.2023 - 15:17