Οι Πανθέοι: Το άνοιγμα της διαθήκης θα δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα στην οικογένεια [sneak preview]

25.09.2023
Οι Πανθέοι: Το άνοιγμα της διαθήκης θα δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα στην οικογένεια [sneak preview]
Η διαθήκη του Βλάση Πανθέου ανοίγει και τα έξι παιδιά του βρίσκονται προ εκπλήξεων (ή μήπως όχι;)

Δεύτερη εβδομάδα προβολής για την εμβληματική σειρά που επέστρεψε στον ΣΚΑΪ και το πρώτο επεισόδιο ξεκινά στο δωμάτιο του δικηγόρου που θα διαβάσει τη διαθήκη του πατριάρχη της οικογένειας Πανθέου.

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου είχε αναλάβει να ενσαρκώσει τον Βλάση Πανθέο και παρότι ήταν μόνο για το πρώτο επεισόδιο, η ερμηνεία του ήταν συγκλονιστική.

Η Δέσποινα (Μ. Καλλιμάνη) φοβάται για την τύχη της Μερόπης (Α. Μαξίμου) ενώ η Χρυσοστόμη (Κ. Δανδουλάκη) και ο Ισίδωρος (Ν. Χατζόπουλος) επιμένουν να προχωρήσει η διαδικασία. Ο Στάθης (Σ. Σταμούλης) έρχεται στον Φάνη (Θ. Κουρλαμπάς) για να αποσπάσει κι άλλες πληροφορίες για τον Μπέντοβα ώστε να μπορέσει να έχει τα στοιχεία που θέλει για να πετύχει ο νέος εκβιασμός του εναντίον του Βαλλίδη (Κ. Φιλλίπογλου), η άμεση άρνηση του θείου του όμως τον εξοργίζει.

Η Πέλλα (Ι. Μπαλτσαβιά) μαθαίνει πως η Μάρμω (Μ. Κράιλινγκ) θα ποζάρει για τον Κίτσο (Μ. Σαράντης) και αφού την επισκέπτεται με άλλη πρόφαση, προσπαθεί πλαγίως να την αποτρέψει. Ο Ισίδωρος έχει μια ακόμα απρόσμενη συνάντηση με το μέντιουμ του Γραμματικού, τη Μιρέλλα (Ε. Τοπαλίδου).

Ιδού το trailer αλλά και ένα sneak preview από τι στιγμή μετά την ανάγνωση της διαθήκης όπου έχοντας πια επιβεβαιώσει πως ο πατέρας της δεν της έχει αφήσει τίποτα, η Μερόπη αποχωρεί απογοητευμένη.

{https://www.youtube.com/watch?v=0FPgticaWKM&ab_channel=SKAI.gr}

{https://www.youtube.com/watch?v=3Q29oT4ORjA&ab_channel=SKAI.gr}

Για την ιστορία, πάντως, η σκηνές ανάμεσα στη Μερόπη και τον Ανδρέα Πανθέο αναμένονται με ενδιαφέρον καθώς παρότι στη σειρά ερμηνεύουν δυο αδέλφια, στην πραγματική ζωή ο Αιμίλιος Χειλάκης και η Αθηνά Μαξίμου είναι συ΄ζυγοι!

Αθηνά Μαξίμου: Η τρυφερή ανάρτηση για την επέτειο γάμου με τον Αιμίλιο Χειλάκη και οι γαμήλιες φωτογραφίες

οι-πανθεοι_επ.-6-3-1.jpg

Τελευταία τροποποίηση στις 25.09.2023 - 16:27