Σασμός: Πρεμιέρα με συγκλονιστικές σκηνές απόψε - Ιδού μια γερή πρώτη γεύση

25.09.2023
Σασμός: Πρεμιέρα με συγκλονιστικές σκηνές απόψε - Ιδού μια γερή πρώτη γεύση
Ο επίλογος του Σασμού, ο τρίτος και τελευταίος κύκλος της δημοφιλούς σειράς του Alpha ξεκινά να γράφεται/προβάλλεται απόψε το βράδυ.

Όταν ο δεύτερος κύκλος του Σασμού ολοκληρώθηκε τον περασμένο Ιούλιο τα συναισθήματα ήταν ανάμεικτα καθώς υπήρξε και μια κάποια απογοήτευση για τον τρόπο με τον οποίο «έκλεισε» τις ιστορίες το σενάριο.

Ο καιρός για να ξαναπιάσουμε το νήμα από εκεί που το αφήσαμε όμως έφτασε και, για την ακρίβεια, μετρά αντίστροφα.

Η πρεμιέρα του Επιλόγου (όπως ονομάζεται ο τρίτος κύκλος του Σασμού) αναμένεται τη Δευτε΄ρα 25/9 και έχουμε ήδη το trailer αλλά και ένα έντονο preview από τη συνάντηση μεταξύ Νικηφόρου και Καλλιόπης, αφού ο πρώτος έχει πυροβολήσει τον Μαθιό, καθώς έχει μάθει ότι εκείνος σκότωσε τον Στεφανή. Και οι δυο, βέβαια, αγνοούν ακόμη ότι είναι γιαγιά και εγγονός καθώς το μυστικό που θέλει τον Μαθιό πραγματικό πατέρα του Νικηφόρου γνωρίζει μόνο η Βασιλική (προς το παρόν).

{https://www.youtube.com/watch?v=ogBlHh3lrVI&ab_channel=AlphaTVGreece}

Ιδού ακόμη ένα sneak preview από το καφενείο του χωριού όπου τα σενάρια σχετικά με το ζήτημα που έχει προκύψει άρχισαν να ακου΄γονται από όλους.

{https://www.youtube.com/watch?v=qFKr7_O4xb0&t=58s&ab_channel=AlphaTVGreece}

Στο trailer για την πρεμιέρα παίρνουμε μια ακόμη πιο γερή δόση για το τι να περιμένουμε φέτος ενώ στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε τα εξής:

σασμοσ---μ.τζομπανάκη-ορ.αυγουστίδης-1.jpg

Ο Μαθιός και η Βασιλική οδηγούνται στο νοσοκομείο, σε σοβαρή κατάσταση. Ο Νικηφόρος δεν μπορεί να συγκρατήσει την οργή του, γεγονός που θα τον φέρει σε σύγκρουση, όχι μόνο με την Καλλιόπη, αλλά και με τον καλύτερό του φίλο, με μια κουβέντα, από την οποία φαίνεται ότι δεν υπάρχει γυρισμός. Τα δυσάρεστα νέα έχουν μαθευτεί και τους έχουν αναστατώσει όλους καθώς φοβούνται πως έρχονται δύσκολες μέρες για το χωριό τους. Αέρας ανησυχίας πλανιέται πάνω από το χωριό, την ίδια ώρα που οι έρευνες για τον εντοπισμό του Φαρμάκη, παραμένουν άκαρπες. Ο Παύλος καταρρέει, ενώ η ανησυχία για το άνοιγμα και πάλι της βεντέτας μεταξύ των δύο οικογενειών εντείνεται. Μία αποκάλυψη έρχεται να πέσει σαν βόμβα στους Σταματάκηδες, την πιο δύσκολη ώρα. Ο Νικηφόρος παραδέχεται πως αυτός πυροβόλησε τον Μαθιό και εξαπολύει βαριές κατηγορίες και προς τον Μαθιό αλλά και προς την Καλλιόπη. Την ίδια στιγμή, ένας άνθρωπος από το παρελθόν κάνει την εμφάνισή του. Μετά την άφιξή του, τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο στο χωριό…

{https://www.youtube.com/watch?v=x0mmtDY0sMA&ab_channel=AlphaTVGreece}

Τελευταία τροποποίηση στις 25.09.2023 - 17:05