Χαμός με Λιάγκα και Ουγγαρέζο και στη μέση η Ελένη Μενεγάκη - Η πρωτοφανής δημόσια στήριξη στον συνεργάτη της

21.09.2023
Χαμός με Λιάγκα και Ουγγαρέζο και στη μέση η Ελένη Μενεγάκη - Η πρωτοφανής δημόσια στήριξη στον συνεργάτη της
Απίθανη μέρα (τηλεοπτικά) η Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου καθώς ο φακός κατέγραψε πρωτοφανείς στιγμές.

Και για να πάρουμε τα πράγματα από το πιο πρόσφατο, θα αναφερθούμε στην πρωτοφανή δημο΄σια τοποθέτηση της Ελένης Μενεγάκη ως προς την αξία του κάθε μέλους της όποιας τηλεοπτικής ομάδας, όπως αυτή παρουσιάζεται στο γυαλί.

Η Ελένη πάντα εκφράζει την άποψή της αλλά πάντα με το... γάντι και γύρω γύρω από το κυρίως θέμα. Έτσι ξεκίνησε κι εδώ αλλα προς το τέλος όχι μόνο έγινε πολύ συγκεκριμένη, αλλά μίλησε και προσωπικά στον Δημήτρη Ουγγαρέζο, ο οποίος, προφανώς δεν κατάλαβε τι τον βρήκε.

«Προς συζήτηση είναι πώς κάνουμε τη δουλειά μας και γιατί ο καθένας μας κάνει την εκπομπή που κάνει. Αυτό είναι το θέμα. Τώρα, αν άλλον τον οδηγεί η ανάγκη να δουλέψει και να πάρει καλύτερα χρήματα, άλλον γιατί τον ενδιαφέρει να είναι στην τηλεόραση έτσι για τον εαυτό του και το είναι του, άλλον γιατί δοκίμασε αυτόν τον χώρο γιατί του ταιριάζει», τοποθετήθηκε αρχικα΄ η παρουσιάστρια προσθέτοντας πως υπάρχουν πολλοί λόγοι για να είναι κανείς στην τηλεόραση, το τι κάνει ο καθένας έχει σημασία. «Τι με νοιάζει εμένα ποιος το κάνει για τα λεφτά, ποιος το κάνει για κάτι άλλο; Μ’ αρέσει αυτό που βλέπω; Εγώ εκεί μένω. Αυτό που εγώ αποζητώ στην τηλεόραση είναι να υπάρχει ποικιλία. Αυτό που εμένα μπορεί να μην μου αρέσει, έχει το πελατειακό του σύστημα», συνέχισε.

«Συμφωνώ απόλυτα», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. αρκεί βέβαια και η ίδια η τηλεόραση να δίνει ευκαιρίες στους ανθρώπους. Εκτός από συγκεκριμένους ανθρώπους που έχουν την καριέρα« τους, όλοι οι άλλοι είμαστε το ίδιο».

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποθέωσε την Ελένη Μενεγάκη: Αντιδράσεις από Αρναούτογλου και Λιάγκα

«Εγώ θα σου πω ότι σε μία εκπομπή, αν έχει πέντε ανθρώπους, ξεχωρίζουν και οι πέντε. Άλλος φαίνεται πιο λίγο, άλλος λάμπει περισσότερο, εξαρτάται…» απάντησε η Ελένη Μενεγάκη με τον Ουγγαρέζο να απαντά «Εκεί που θα προτείνουν τον Ουγγαρέζο, τον Κουτσόπουλο. Είμαστε όλοι ένα. Αυτό εννοώ». Τοτε η Ελένη του μίλησε επί προσωπικού.

«Κι εσύ, Δημήτρη μου, αν είχες πάρει κάποια φορά στη ζωή σου το ρίσκο να πεις κάθομαι και δεν δέχομαι την πρόταση που μου κάνουν γιατί εγώ θέλω στην επόμενη δουλειά να είμαι πρωταγωνιστής, θα σου είχαν χτυπήσει την πόρτα. Δεν είσαι ποτέ ελεύθερος. Και τώρα μπορεί να σε ήθελαν για το Παζάρι, αλλά είσαι εδώ, έχεις συμβόλαιο. Για να δοθεί σε κάποιον η ευκαιρία αν έχει όνειρο να βγει μπροστά, πρέπει να μην είναι κλεισμένος σε τριετίες, σε διετίες… Δηλαδή, πρέπει να μην έχει την ανασφάλεια του ας έχω μια δουλειά για τα επόμενα 2-3 χρόνια. Πρέπει να λέει ότι κάθε χρόνο θα ανανεώνω γιατί ακόμα δεν έχω φτάσει εκεί που θέλω. Σαν παράδειγμα το λέω»

Και μετά, στάθηκε μπροστά του και κοιτάζοντάς τον στα μάτια επέμεινε: «Ο καθένας σε μία ομάδα βγάζει το εκτόπισμά του, όσο κι αν τους έχει ίσα. Και οι άνθρωποι που δουλεύουν στα κανάλια το βλέπουν. Αλλά για να βρει κανείς τη θέση του, να του δοθεί η ευκαιρία αν έχει όνειρο να βγει μπροστά, πρέπει να μην είναι κλεισμένος. Πρέπει να λέει κάθε χρόνο “θα ανανεώνω γιατί ακόμα δεν έχω φτάσει εκεί που θέλω”. Θα το πάρεις και το παραπάνω από αυτό που σου αξίζει. Γιατί σου αξίζει, αλλά να πιστεύεις όχι μόνο τη στιγμή που τσαντίζεσαι αλλά και όταν κυλούν ρολόι. Και να βάζεις τον προγραμματισμό σου. Εσύ. Για να σε βουτήξουν οι άλλοι».

Μοναδικές στιγμές.

Ένα βήμα πιο πριν, στο Πρωινό της Πέμπτης ο Γιώργος Λιάγκας είχε «καρφώσει» πρωτοφανώς, επίσης, τον πάλαι ποτέ φίλο και συνεργάτη του με τα εξής λόγια:

«Υπάρχει μία ταμπέλα σε πολλά γραφεία που μπαίνω εγώ μέσα και λέει: "Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος", δηλαδή σε έχω ευεργετήσει; Σε έχω βάλει δίπλα μου; Σου έχω δώσει ευκαιρία; Είναι βέβαιο ότι μετά από μερικά χρόνια θα έρθεις εσύ και θα γράφεις εναντίον μου. Το έχω βιώσει κι εγώ πολλές πολλές φορές Τάσο μου και το βιώνω. Δεν πειράζει να είναι καλά. Γι’ αυτό ο δρόμος κάποιων ανθρώπων είναι κοντός και δεν είναι μακρύς γιατί η κακία τους -ενώ έχουν ταλέντο- δεν τους αφήνει να κάνουν ένα μακρύ δρόμο, όπως θα άξιζε. Είναι θέμα χαρακτήρα το να μην κάνεις μακρύ δρόμο κι όχι ταλέντου. Ταλέντο υπάρχει, ο χαρακτήρας είναι κακός όμως. Μεγάλη κουβέντα».

{https://www.youtube.com/watch?v=yD_eazB9F3Y&t=13s}

Πρεμιέρα για τις ψυχαγωγικές εκπομπές: Όλα όσα έγιναν με την πρώτη καλημέρα της φετινής σεζόν

Εμφανής ο εκνευρισμός του Γιώργου Λιάγκα, η οποία, προφανώς οφείλεται στα όσα έγραψε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο blog του στο You Fly. Ιδού και πώς ξεκίνησε αυτό το κεφάλαιο (γιατί υπήρξαν κι άλλα πριν από αυτό) και για να δούμε αν έχει και συνέχεια.

Τεταρτιάτικο, η ζωή μου δίδαξε:

  • ότι αν είσαι πρωινό που σέβεται τον εαυτό του (και όχι απαραίτητα τους τηλεθεατές) παίζεις μονοθεματικά Κασσελάκη.
  • ότι ο Γιώργος Λιάγκας για να ρωτήσει τον καλεσμένο του, Πέτρο Κωστόπουλο αν θα ξαναπαντρευόταν ξεκίνησε αναφερόμενος στην πρώην σύζυγό του που ξαναπαντρεύτηκε. Απ’το ειδικό στο γενικό δηλαδή – το περιέγραψε στην «Επαγωγική Μέθοδό» του, ο Αριστοτέλης καλύτερα απ’όλους. Σα να του λέει, δηλαδή: «Ο Ουγγαρέζος σε είπε μαλάκα, αλλά δε θα σε ρωτούσα ποτέ γι’αυτό. Ουγγαρία έχεις πάει ποτέ; Θα ήθελες;»
  • ότι, όταν ΟΛΟΙ σου λένε ότι ξεπερνάς επικίνδυνα για την Τηλεόραση, τον Τηλεθεατή, την Ψυχαγωγία, ακόμη και την Ενημέρωση που ευαγγελίζεσαι το μέτρο δε σου κάνουν πόλεμο, ούτε θέλουν το κακό σου. Σου «δείχνουν» απλά, πού ξεπέρααες το μέτρο με καλή πρόθεση. Αν θες (εσύ και οι συνεργάτες σου) άκουσέ τον, ή όχι. Μην τον βαπτίζεις όμως, εχθρό.
  • ότι βγήκε μια κυρία στο «Το Πρωινό», την οποία προμόταραν ως γιαγιά του Στέφανου Κασσελάκη, αλλά όχι ΤΗ γιαγιά. Τι θέλω να πω; Έλα ντε… Η κυρία προλογίστηκε ως γιαγιά του κου Κασσελάκη από έναν ευρύτερο κύκλο γιαγιάδων του που δεν περιορίζεται στη μαμά του μπαμπά, ή της μητέρας του – όπως εμείς οι βλάχοι νομίζαμε έως τώρα. Για την ακρίβεια, η ίδια η σχεδόν-γιαγιά μας εξήγησε ότι ο προπάππους του Στέφανου με τον πεθερό της, ήταν αδέλφια. Καταλάβατε; Όχι; Εμ, δεν είστε δημοσιογράφοι, γι’αυτό…
  • ότι σύμφωνα με αυτή τη «Ρουφ-γιαγιά» ωστόσο, ο Στέφανος παλιά ψήφιζε Νέα Δημοκρατία. Και τώρα διεκδικεί την ηγεσία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Αν ισχύει, δεν τα λέω εγώ, ο Τάκης τα έχει πει καλύτερα:
  • ότι, παρόλα αυτά (για να αποκαταστήσουμε την αλήθεια) ο ίδιος ο κος Κασσελάκης απάντησε στη συνέντευξη της «γιαγιάς» και στο «Το Πρωινό»:

5B7496B1-94FA-460E-B381-F92E79B011D1-1068x1068

Τελευταία τροποποίηση στις 21.09.2023 - 17:57