Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Η νέα άφιξη στον Σασμό και το παρελθόν που φέρνει μαζί της

20.09.2023
Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Η νέα άφιξη στον Σασμό και το παρελθόν που φέρνει μαζί της
Λίγες μέρες πριν από την πρεμιέρα του τρίτου (και τελευταίου) κύκλου του Σασμού και η τηλεοπτική Αργυρώ γυρίζει τον χρόνο πίσω όταν την έλεγαν... Ελπίδα!

Τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου αναμένεται η πρεμιέρα του Επιλόγου του Σασμού. Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει. Τα γυρίσματα συνεχίζονται πυρετωδώς και οι νέοι χαρακτήρες έχουν μπει στο «πετσί» τους.

Ο λόγος για τον Βασίλη Μπιμσπίκη και την Πηνελόπη Τσιλίκα η οποία είναι παλιά γνώριμη δύο εκ των βασικών πρωταγωνιστών και αυτό μας το θύμησε σήμερα μέσα από ένα story η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη ποζάροντα πλάι στην ηθοποιό και τον Δημήτρη Λάλο.

1_58.png

«Από σιωπηλό δρόμο σε σασμό», διαβάζουμε στη λεζάντα και θυμόμαστε όταν τους βλέπαμε και τους τρεις στην επιτυχημένη σειρά (μιας σεζόν) του Mega, που προβλήθηκε αμέσως μετά τις Άγριες Μέλισσες, το 2021.

Σιωπηλός Δρόμος spoiler: Ο Μιχάλης αποφεύγει την σύλληψη - Ποια η απόφαση για την απαγωγή | in.gr

Για την ιστορία, η Πηνελόπη Τσιλίκα (σε ξανθιά έκδοση, όμως, αυτή τη φορά) θα ενσαρκώσει την Εύα Αβραμίδη, τη μικρότερη αδελφή του Ευθύμη Φαρμάκη, η οποία μετά τον θάνατο εκείνου, κλείνει τις δουλειές της και έρχεται στο χωριό για να βρει αυτόν που τον σκότωσε.

Αρχιτεκτόνισα στο επάγγελμα εμφανίζεται σε όλους ως επαγγελματίας, που ήρθε να ασχοληθεί με τον αγρο-τουρισμό, αγοράζοντας οικόπεδα με σκοπό να φτιάξει αγροκτήματα με πέτρινα σπίτια, για επισκέπτες που θα κάνουν διακοπές, συμμετέχοντας σε αγροτικές εργασίες. Εγκαθίσταται στο χωριό και γίνεται συμπαθής σε όλους.

Ο Παύλος είναι ο μόνος που την γνωρίζει και η Εύα καταφεύγει σ’ αυτόν, πιστεύοντας πως ήταν κάτι σαν πατέρας για τον Ευθύμη. Ενώ δεν πρόκειται για έναν κακό άνθρωπο, ο πόνος της για τον χαμό του αγαπημένου της αδερφού την κάνει να βάλει σκοπό στη ζωή της την εκδίκηση. Το πρόσωπο που βγάζει προς τα έξω είναι μίας μειλίχιας, ευγενικής, συμπαθητικής κοπέλας, άψογης επαγγελματία, που γίνεται σύντομα αγαπητή στο χωριό.

Εν αναμομή πρεμιέρας, ιδού το trailer που έχει καθηλώσει το κοινό.

{https://www.youtube.com/watch?v=x0mmtDY0sMA&ab_channel=AlphaTVGreece}

Τελευταία τροποποίηση στις 20.09.2023 - 17:37