Σιωπηλός Δρόμος: Σήμερα το τελευταίο συγκλονιστική επεισόδιο της δραματικής σειράς [video]

04.07.2021
Σιωπηλός Δρόμος: Σήμερα το τελευταίο συγκλονιστική επεισόδιο της δραματικής σειράς [video]
Το φινάλε της σειράς που υπογράφουν οι Πέτρος Καλκόβαλης και Μελίνα Τσαμπάνη, σε σκηνοθεσία Βαρδή Μαρινάκη αναμένεται με μεγάλη αγωνία.

Σήμερα (4/7/2021) πέφτουν οι τίτλοι τέλους για τη δραματική σειρά του Mega, με τον κάθε ήρωα να βρίσκει τη δική του αλήθεια στο τέλος του δρόμου.

Ίδου όλα όσα θα δούμε στο επεισόδιο που έχει τίτλο «Ανθρωποκυνηγητό».

Η Αθηνά ανησυχεί για τον Πέτρο, και ενώ αρχίζει να αμφιβάλλει για την απόφασή της να παραδώσει τα χρήματα στον Βασίλη, ένα αναπάντεχο γεγονός θα κλονίσει συθέμελα την οικογένεια Καρούζου. Ο Μιχάλης βρίσκεται ένα βήμα πριν από την ομολογία, ενώ στο κρησφύγετο οι απαγωγείς περιμένουν τον ενορχηστρωτή να σημάνει το τέλος.

Μέσα σε ένα κύμα αποκαλύψεων και τραγικών γεγονότων, η αστυνομία θα φτάσει στην ταυτοποίηση του ενορχηστρωτή. Η σύλληψή του είναι θέμα ωρών, εκείνος όμως δεν είναι έτοιμος να τα παρατήσει.

%PHOTO4%

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους οι: Δημήτρης Λάλος, Πηνελόπη Τσιλίκα, Αντώνης Καφετζόπουλος, Χρήστος Λούλης, Ανθή Ευστρατιάδου, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Νικόλας Παπαγιάννης, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιάννος Περλέγκας, Μυρτώ Αλικάκη και Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.