Βασίλης Καρράς: Η πραγματική κατάσταση για την υγεία του όπως τη μοιράστηκε ο αδελφός του

27.09.2023
Βασίλης Καρράς: Η πραγματική κατάσταση για την υγεία του όπως τη μοιράστηκε ο αδελφός του
Photo: NDP Photo Agency
«Ψυχολογικά είναι πολύ ανεβασμένος, ξέρει τι μέλλει γενέσθαι, ξέρει τα πάντα. Το πολεμάει», λέει για τον διάσημο αδελφό του ο Δαμιανός Κεσογλίδης, βάζοντας τέλος σε διάφορα άλλα σενάρια σχετικά με την υγεία του που κυκλοφορούν εδώ και καιρό.

Η είδηση ότι ο Βασίλης Καρράς αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα υγείας δεν είναι καινούρια. Έχουν ακουστεί πολλά και έχει μιλήσει αρκετός κόσμος όμως όχι κάποιος από την οικογένειά του σπουδαίου τραγουδιστή.

Για πρώτη φορά, ο αδελφός του Βασίλη Καρρά, Δαμιανός Κεσογλίδης μίλησε σχετικά και το έκανε στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 όπου εξήγησε τι συμβαίνει πραγματικά με τον αδελφό του, βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους.

«Όλα βαίνουν καλώς, παλεύει, παλεύει. Αναρρώνει όσο πάει… Οι γιατροί του είναι αισιόδοξοι. Χθες το βράδυ ήμουν στο σπίτι του, κάναμε καλαμπούρι κάναμε, κάθε μέρα εκεί είμαι. Συζητάμε, σηκωνόμαστε, παίζουμε την μπιρίμπα μας, βγαίνουμε στο μπαλκόνι, πάμε βόλτα με το αυτοκίνητο, πάμε και στο χωριό του στην Καβάλα στα κτήματά του», ανέφερε αρχικά ο Δαμιανός Κεσογλίδης του οποίου η φωνή είναι τόσο ίδια με του αδελφού του που είναι μέχρι και... τρομακτικό.

Η Μάγισσα: Η Θεοφανώ βγαίνει από τη φυλακή και η Μεταξία καλοπιάνει τον Μάρκο

«Ψυχολογικά είναι πολύ ανεβασμένος, ξέρει τι μέλλει γενέσθαι, ξέρει τα πάντα. Άνθρωπος είναι το πολεμάει. Είναι πολύ γενναίο άτομο, παλεύει, ελπίζει, ο Θεός είναι πολύ μεγάλος, οι επιστήμονες δίνουν μεγάλες πιθανότητες» συνέχισε ο κύριος Κεσογλίδης ολοκληρώνοντας πως κοντά του παραμένουν πάντα «Οι φίλοι του οι καλοί, οι μετρημένοι». «Δεν αφήνει να πάει όποιος να ναι, γιατί ξέρεις οι άσχετοι συνήθως κάνουν την τρίχα τριχιά. Πριν από 20 ημέρες πήγαμε στο στούντιο, κάτσαμε εκεί έκανε πρόβες. “Άντε μου λέει να επιστρέφουμε σιγά-σιγά”», ολοκλήρωσε!

Μετά το τέλος του βίντεο με τις δηλώσεις, ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε: «Για πρώτη φορά να πούμε την αλήθεια. Η αλήθεια ποια είναι; Ο Βασίλης Καρράς περνά μια πολύ σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του. Έχει αφεθεί στα χέρια των γιατρών και στην πίστη του στον Θεό. Ακολουθεί τις θεραπείες, είναι σε μια καλή φάση τώρα, είναι πολύ δυνατός, γνωρίζει ποια είναι η κατάσταση, δεν του έχουν πει ψέματα ούτε του έχουν χρυσώσει το χάπι».

Τελευταία τροποποίηση στις 27.09.2023 - 17:53