Η Μάγισσα: Η Θεοφανώ βγαίνει από τη φυλακή και η Μεταξία καλοπιάνει τον Μάρκο

27.09.2023
Η Μάγισσα: Η Θεοφανώ βγαίνει από τη φυλακή και η Μεταξία καλοπιάνει τον Μάρκο
Σταθερά κεντρίζει ολοένα και περισσότερο το ενδιαφέρον του κοινού η νέα σειρά του ΑΝΤ1, παρ' όλη τη γκρίνια που υπάρχει - αλίμονο - και απόψε το βράδυ έχουμε συνέχεια σε όλες τις ιστορίες της.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης (27/9/2023) ο χρόνος προχωρά μία εβδομάδα με τον πόλεμο ανάμεσα σε Λασκαραίους και Μπραϊτάνους να φτάνει στο τέλος του και όλους τους εμπλεκόμενους να μετρούν τις πληγές τους.

Μεταξύ των συμπέθερων όμως έχουμε σημαντικά προβλήματα καθώς ο Σπήλιος, ο οποίος ενεπλάκη στην όλη κατάσταση αποβλέποντας σε αντοποδοτικά οφέλη από τον Μιχαήλ, βλέπει τις φιλοδοξίες του να γκρεμίζονται και τη σχέση του με τον συμπέθερο Λάσκαρη να κινδυνεύει με ρήξη.

Η ΜΑΓΙΣΣΑ

Τα πράγματα και για τη Θεοφανώ, όμως παίρνουν μια αναπάντεχη τροπή καθώς κάτι που δεν περίμενε συμβαίνει και αποφυλακίζεται. Η εξέλιξη αυτή δυσαρεστεί πολύ τη Μεταξία, η οποία πιστεύει ακράδαντα στην ενοχή της. Η Γερακάρισα νύφη των Λασκαραίων όμως δεν είναι κουτή και έχοντας αντιληφθεί πολύ καλά τη στενή σχε΄ση του άντρα της με τη «δούλα» τους, όπως την αποκαλεί, φροντίζει όχι μόνο να μη ρίξει λάδι στη φωτιά αλλά να χαμηλώσει το κεφα΄λι και να ορκιστεί πως δεν θα πει ξανά κακιά κουβέντα για εκείνη.

{https://www.instagram.com/p/CxseX_DIbYi/}

Την ίδια στιγμή, ο Θράσος κι ο Μόφορης βρίσκονται στα ίχνη του Αντρέι, του οποίου η ζωή κρέμεται από μια κλωστή και η Θεοφανώ, το παρελθόν της οποίας στοιχειώνει τη μοναχή Αγαθή, εξομολογείται στον Φρίξο για τα οράματα που βλέπει ζητώντας του βοήθεια.

Η Μάγισσα: Το Game of Thrones της Μάνης - Αποθέωση αλλά και γκρίνια από την πρώτη στιγμή

Η ΜΑΓΙΣΣΑ

Με την προτροπή της Γερακίνας, ο Σπήλιος θα μπει σ’ επικίνδυνα μονοπάτια, για να εξυπηρετήσει ακόμα μια φορά το προσωπικό του συμφέρον, ενώ η συνάντηση της Θεοφανώς με μια μυστηριώδη γυναίκα, μπορεί να αποβεί μοιραία για όλους.

Ιδού και το τρέιλερ και καλή συνέχεια...

{https://www.youtube.com/watch?v=413bDELt8-U&ab_channel=ANT1TV}

Τελευταία τροποποίηση στις 27.09.2023 - 16:13