Rebecca Loos: Ποιο είναι το τρίτο πρόσωπο που παραλίγο να διαλύσει τον γάμο των Beckhams

Rebecca Loos: Ποιο είναι το τρίτο πρόσωπο που παραλίγο να διαλύσει τον γάμο των Beckhams
Η νέα σειρά ντοκιμαντέρ του Netflix, Beckham, ταξιδεύει τους θεατές στη ζωή και την καριέρα του David Beckham, καθώς και στο πώς έγινε παγκόσμιος σούπερ σταρ.

Όμως, ενώ η σειρά περιλαμβάνει ένα σωρό σημαντικές επαγγελματικές λεπτομέρειες για τη ζωή του David, συμπεριλαμβανομένου του γεγονότος ότι έγινε ποδοσφαιριστής ως έφηβος και έπαιξε σε μερικά επικά παιχνίδια κατά τη διάρκεια της καριέρας του, καλύπτει επίσης την υποτιθέμενη εξωσυζυγική σχέση του πριν από περίπου 20 χρόνια.

Victoria Beckham: Μιλάει για πρώτη φορά για την εξωσυζυγική σχέση του David - «Ήταν η πιο δυστυχισμένη περίοδος σε όλη μου τη ζωή»

Στο ντοκιμαντέρ, για πρώτη φορά, η Victoria Beckham ασχολείται με τις φήμες, λέγοντας ότι σηματοδότησε την «δυσκολότερη περίοδο για εμάς γιατί ένιωθα ότι ο κόσμος ήταν εναντίον μας». Αν και η συγκεκριμένη γυναίκα δεν κατονομάζεται στη σειρά, τα ρεπορτάζ της εποχής αποκάλυψαν το όνομά της: Rebecca Loos.

{https://www.instagram.com/p/Cx_fcAVPMxb/}

Ποια είναι όμως η Rebecca Loos και όντως είχε σχέση με τον David Beckham; Το 2004, η Rebecca - η οποία ήταν η προσωπική βοηθός του ζευγαριού - ισχυρίστηκε δημόσια ότι είχε σχέση τεσσάρων μηνών με τον David αφού μετακόμισε στην Ισπανία για να παίξει στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο David αρνήθηκε τους ισχυρισμούς εκείνη την εποχή και αυτός και η Victoria συνεχίζουν να τους αρνούνται μέχρι σήμερα. Η Rebecca πάντως απολύθηκε από τη θέση της μετά τις αποκαλύψεις της.

«Τους τελευταίους μήνες, διαβάζω όλο και πιο γελοίες ιστορίες για την ιδιωτική μου ζωή. Η απλή αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ ευτυχισμένος παντρεμένος», είχε πει τότε ο David σε δήλωση του στην εκπομπή Today. «Έχω μια υπέροχη σύζυγο και δύο πολύ ξεχωριστά παιδιά. Κανένα τρίτο μέρος δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να αλλάξει αυτά τα δεδομένα».

{https://www.instagram.com/p/CsWhIyMMkPa/}

Χρειάστηκε να περάσουν πολλά χρόνια για να μιλήσει για το θέμα ο David και το έκανε στο ντοκιμαντέρ του.

«Δεν ξέρω πώς το περάσαμε, με κάθε ειλικρίνεια. Η Victoria είναι το παν για μένα—το να δω να πληγώνεται ήταν απίστευτα δύσκολο. Αλλά είμαστε μαχητές, και εκείνη τη στιγμή χρειαζόμασταν να παλέψουμε ο ένας για τον άλλον. Έπρεπε να παλέψουμε για την οικογένειά μας. Και αυτό που είχαμε άξιζε να παλέψουμε για αυτό».

Ποια όμως είναι η Rebecca Loos;

Η Rebecca, η οποία είναι Ολλανδή, πρώην μοντέλο και πρώην προσωπική βοηθός του ζεύγους Beckham ενώ από τη στιγμή που διακόπηκε η συνεργασία τους, εμφανίστηκε σε αρκετά τηλεοπτικά ριάλιτι.

David και Victoria Beckham: Οι αναρτήσεις για την επέτειο του γάμου τους και ένα μεγάλο μυστικό

Το 2004, αρκετά σεξουαλικά μηνύματα που φέρεται να στάλθηκαν μεταξύ του David και της 26χρονης τότε Rebecca, δημοσιεύτηκαν στο News of the World.

«Ανυπομονούσα να μείνω μόνη μαζί του και ήξερα ότι ένιωθε το ίδιο», είπε τότε η Rebecca στο Sky TV, μιλώντας για την πρώτη τους συνάντηση. «Αρχίσαμε να φιλιόμαστε με πάθος μέχρι το ξενοδοχείο. Ήταν σαν μαγνήτες, πολύ εκπληκτικό».

Μετά από αυτό, η Rebecca είπε ότι ο David της έστελνε μηνύματα κάθε μισή ώρα μέσα στην ημέρα. Ενώ οι Beckhams αρνήθηκαν ότι συνέβη αυτό, λίγους μήνες αργότερα, δύο ακόμη γυναίκες, η Celina Laurie και η Sarah Marbeck, αποκάλυψαν ότι είχαν σχέση με τον David. Η Μarbeck ισχυρίστηκε ότι συναντήθηκαν το 2001 όταν έπαιζε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την προσκάλεσε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του για σεξ. Η Celina, από την άλλη, ισχυρίστηκε ότι συναντήθηκαν το 2002.

«Ήταν η πιο δυστυχισμένη στιγμή που υπήρξα ποτέ σε ολόκληρη τη ζωή μου», λέει η Victoria στο ντοκιμαντέρ για εκείνη την εποχή.

{https://www.instagram.com/p/CtCdeSYslQ7/}

Η Rebecca είναι τώρα 46 ετών και παντρεμένη με έναν Νορβηγό γιατρό που ονομάζεται Sven Christjar Skaiaa. Ζούνε μαζί στη Νορβηγία και είναι δασκάλα γιόγκα και διαλογισμού, σύμφωνα με το Instagram της.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν αφού ο κύκλος των ειδήσεων της πολύκροτης σχέσης είχε τελειώσει και παντρεύτηκαν σε μια μικρή τελετή τον Αύγουστο του 2012. Έχουν επίσης δύο παιδιά μαζί: τον Magnus και τον Liam.

{https://www.instagram.com/p/Cx-AFJJoUZJ/}

«Ο Sven είναι άνθρωπος της υπαίθρου και λάτρης του βουνού και δεν ήταν διατεθειμένος να μετακομίσει στο Λονδίνο, οπότε εγώ μετακόμισα στη Νορβηγία για να μπορέσουμε να μεγαλώσουμε τον γιο μας μαζί», είπε στη Sun το 2018. «Σκέφτηκα ότι αν δεν λειτουργήσει στη Νορβηγία μπορώ πάντα να επιστρέψω στο Λονδίνο. Ήταν πριν από 10 χρόνια».

Περασμένα ξεχασμένα για την Rebecca αλλά όχι για την Victoria.

Τελευταία τροποποίηση στις 06.10.2023 - 13:41