Victoria Beckham: Μιλάει για πρώτη φορά για την εξωσυζυγική σχέση του David - «Ήταν η πιο δυστυχισμένη περίοδος σε όλη μου τη ζωή»

Victoria Beckham: Μιλάει για πρώτη φορά για την εξωσυζυγική σχέση του David - «Ήταν η πιο δυστυχισμένη περίοδος σε όλη μου τη ζωή»
Είκοσι χρόνια μετά την πολυσυζητημένη εξωσυζυγική σχέση του συζύγου της, η Victoria Beckham σπάει τη σιωπή της για την εποχή που παραλίγο να διαλύσει τον γάμο της.

Στο νέο ντοκιμαντέρ του Netflix με τίτλο «Beckham», το πρώην Spice Girl θυμάται την εποχή που ο 48χρονος David Beckham κατηγορήθηκε ότι αθέτησε τους όρκους του ενώ έπαιζε στην Ισπανία το 2003, μετά τη μεταγραφή του από τη Manchester United στη Ρεάλ Μαδρίτης.

«Ήταν η πιο δύσκολη περίοδος γιατί ένιωθα ότι ο κόσμος ήταν εναντίον μας», αποκαλύπτει η Victoria. «Εδώ είναι το θέμα - ήμασταν ο ένας εναντίον του άλλου, για να είμαι απόλυτα ειλικρινής.

Victoria Beckham: «Ο David δεν με έχει δει ποτέ με τα πραγματικά μου φρύδια»

Στο ντοκιμαντέρ, που έκανε πρεμιέρα χθες (Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου), η Victoria περιγράφει τον πόνο και την αγωνία που ένιωθε ενώ πάλευε να κρατήσει τον γάμο της με τον David.

«Ξέρεις, μέχρι τη Μαδρίτη, μερικές φορές ένιωθα σαν να είμαστε ενάντια σε όλους, αλλά ήμασταν μαζί, ήμασταν ενωμένοι, είχαμε ο ένας τον άλλον», είπε. «Αλλά όταν ήμασταν στην Ισπανία, δεν ένιωθα ότι είχαμε ο ένας τον άλλον. Και αυτό είναι λυπηρό. Δεν μπορώ καν να αρχίσω να σας λέω πόσο δύσκολο ήταν και πώς με επηρέασε. Ήταν ένας εφιάλτης. Ήταν ένα απόλυτο τσίρκο - και σε όλους αρέσει όταν το τσίρκο έρχεται στην πόλη, σωστά; Εκτός κι αν είσαι μέσα σε αυτό».

{https://www.instagram.com/p/Cx--QFir7gM/}

Αν και οι Beckham αρνούνταν πάντα τους ισχυρισμούς ότι ο David είχε πράγματι εξωσυζυγική σχέση - και το υποτιθέμενο τρίτο πρόσωπο δεν κατονομάζεται στο ντοκιμαντέρ των τεσσάρων επεισοδίων – όταν η Victoria ρωτήθηκε αν απεχθανόταν τον σύζυγό της εκείνη την εποχή, εκείνη απάντησε καταφατικά.

«Να είμαι απόλυτα ειλικρινής, ναι, το έκανα», παραδέχτηκε. «Ήταν η πιο δυστυχισμένη περίοδος που υπήρξε ποτέ σε όλη μου τη ζωή».

Ο David αναφέρεται επίσης στo επίμαχο ζήτημα στο ντοκιμαντέρ, παραδεχομένος: «Υπήρχαν μερικές φρικτές ιστορίες που ήταν δύσκολο να αντιμετωπιστούν. Ήταν η πρώτη φορά για εμένα και τη Victoria που δεχθήκαμε τέτοιου είδους πίεση στο γάμο μας».

Όμως, παρά τις δραματικές στιγμές, ο γάμος τους επέζησε.

{https://www.instagram.com/p/Cx9At24IQN3/}

Όταν ρωτήθηκε από τον σκηνοθέτη Fisher Stevens για το πώς «επέζησαν» από τα πρωτοσέλιδα και τον αρνητικό Τύπο, ο David εξήγησε: «Κάθε φορά που ξυπνούσαμε το νιώθαμε αυτό, νιώθαμε και οι δύο εκείνη την ώρα ότι δεν θα χάναμε ο ένας τον άλλον αλλά πνιγόμασταν».

David και Victoria Beckham: Οι αναρτήσεις για την επέτειο του γάμου τους και ένα μεγάλο μυστικό

«Αλλά τελικά, είναι δική μας η ιδιωτική ζωή», πρόσθεσε. «Υπήρχαν κάποιες μέρες που σκεφτόμουν, "Πώς θα πάω στη δουλειά; Πώς θα πάω σε εκείνο το γήπεδο για προπόνηση και θα φαίνομαι σαν να μην τρέχει τίποτα;" Ένιωθα σωματικά άρρωστος κάθε μέρα όταν άνοιγα τα μάτια μου. Πώς θα το κάνω αυτό;»

Tο ντοκιμαντέρ «Beckham», εκτός από τις ειλικρινείς συνεντεύξεις του ζευγαριού, περιλαμβάνει συνομιλίες με την υπόλοιπη οικογένεια, τους φίλους τους καθώς και τη μαμά και τον μπαμπά του David.

{https://www.youtube.com/watch?v=nUVNbJMWi_c&ab_channel=Netflix}

Τελευταία τροποποίηση στις 05.10.2023 - 11:19