Victoria Beckham: «Ο David δεν με έχει δει ποτέ με τα πραγματικά μου φρύδια»

Victoria Beckham: «Ο David δεν με έχει δει ποτέ με τα πραγματικά μου φρύδια»
Η Victoria Beckham έκανε μια απίστευτη εξομολόγηση στο Instagram. Η 49χρονη σχεδιάστρια μόδας μοιράστηκε ένα βίντεο μακιγιάζ που δείχνει στους fans της πώς γεμίζει τα φρύδια της. Στην αρχή, μάλιστα, του βίντεο έκανε έναν ισχυρισμό που σίγουρα προκαλεί έκπληξη.

Η πάλαι ποτέ Posh των Spice Girls δήλωσε ευθαρσώς ότι ο σύζυγός της, David Beckham, με τον οποίο έχει έναν ευτυχισμένο γάμο εδώ και 24 χρόνια, δεν την έχει δει ποτέ χωρίς τα τέλεια μακιγιαρισμένα φρύδια της

Η Victoria Beckham τόνισε στο βίντεο ότι τη συγκεκριμένη στιγμή, τα φρύδια της ήταν εντελώς χωρίς μακιγιάζ. Δήλωσε με σιγουριά ότι αυτή ήταν η πρώτη φορά που κάποιος είχε την ευκαιρία να δει τα φυσικά φρύδια της, «Είναι η πρώτη φορά που άφησα ποτέ κάποιον να με δει χωρίς τα φρύδια μου. Ακόμα και ο σύζυγός μου δεν με βλέπει ποτέ χωρίς τα φρύδια μου».

{https://www.instagram.com/p/CrnhhGfg6QR/}

Η Victoria παραδέχεται ότι έχει συναίσθηση με το γίνεται με τα φρύδια της. Μετά από χρόνια υπερβολικού «μαδήματος», έμεινε με λεπτές, αραιές τρίχες. Και δεν βρίσκεται στα παλιά καλά 90s, τότε που τα λεπτά φρύδια ήταν στη μόδα. Η Victoria ακολούθησε αυτή την τάση και τα έβγαζε πολύ συχνά για να πετύχει την επιθυμητή εμφάνιση. «Με τα χρόνια τα φρύδια μου ήταν τόσο υπερβολικά μαδημένα που αν με έβλεπες χωρίς το «γέμισμα», θα μπορούσες να τρομοκρατηθείς».

Μεταμόσχευση φρυδιών: Η Chrissy Teigen τη δοκίμασε και περιγράφει την εμπειρία της

Καθώς κάνει το μακιγιάζ της, αποκαλύπτει: «Θέλω να δεις πόσο αραιά είναι τα φρύδια μου, μου λείπουν τόσες πολλές τρίχες. Δεν έχω τίποτα σε αυτά τα φρύδια αυτή τη στιγμή, αλλά μπορείς να δεις πόσο πρέπει να τα γεμίσω και να τα ισιώσω».

{https://www.instagram.com/p/CEOhpTon30P/}

Η Victoria μιλάει με ειλικρίνεια: «Είμαι άνετα με αυτό που είμαι, αποδέχομαι το πώς φαίνομαι. Νιώθω, επαγγελματικά και προσωπικά, πραγματικά φτασμένη στα 49 μου».

{https://www.instagram.com/p/CqONqcgI7Qs/

Botox brow lift: Η θεραπεία που ανασηκώνει τα φρύδια και αλλάζει το πρόσωπό σου

Τόνισε επίσης ότι δεν θα ήθελε να γίνει ξανά 25, «Ήμουν το είδος της νεαρής γυναίκας που κοιταζόταν στον καθρέφτη και έβλεπε τι έπρεπε να βελτιωθεί, σε αντίθεση με αυτό που στην πραγματικότητα φαινόταν εντάξει». Στη συνέχεια, υπενθύμισε: «Δεν χρειάζεται να αλλάξεις τίποτα, πρέπει απλώς να δεις την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου».

{https://www.instagram.com/p/CrI3c4Do7ZY/

Τελευταία τροποποίηση στις 13.06.2023 - 09:18