Μεταμόσχευση φρυδιών: Η Chrissy Teigen τη δοκίμασε και περιγράφει την εμπειρία της

07.06.2022
Μεταμόσχευση φρυδιών: Η Chrissy Teigen τη δοκίμασε και περιγράφει την εμπειρία της
Όσες γυναίκες έχουν αραιά φρύδια έχουν επιλογές να τα γεμίζουν με αρκετούς τρόπους. Μπορείς επίσης να τα γεμίζεις καθημερινά με μολύβια, πούδρες και τζελ. Αυτές είναι η πιο προσιτές επιλογές, αλλά είναι λίγο κουραστική. Μπορείς, βέβαια, να το πας ένα βήμα παραπέρα και να κάνεις microblading, το οποίο είναι πολύ της μόδας αλλά μπορεί να είναι ακριβό και να χρειάζεται να χρησιμοποιηθούν βελόνες. Ή μπορείς να είσαι η Chrissy Teigen και να κάνεις μια πλήρη μεταμόσχευση φρυδιών. Ναι, μεταμόσχευση. Και δεν είναι η μόνη που το κάνει.

Τον Απρίλιο, η Τeigen δημοσίευσε μια φωτογραφία με τα γεμάτα, θαμνώδη φρύδια της μετά το χειρουργείο, γράφοντας στη λεζάντα του βίντεο, «σαν ζιζάνια σου λέω!» Αυτό ήταν όταν μας ανακοίνωσε ότι είχε υποβληθεί σε μεταμόσχευση φρυδιών, από τον πλαστικό χειρουργό των σταρ Dr. Jason Diamond. «Δεν φοράω ποτέ μακιγιάζ, αν μπορώ να το αποφύγω, γι' αυτό ήμουν τόσο ενθουσιασμένη για αυτήν την επέμβαση μεταμόσχευσης φρυδιών», έγραψε στα stories της στο Instagram. Με άλλα λόγια, δεν χρειάζεται πλέον να χρησιμοποιεί μολύβια και πούδρες για να γεμίσει τα φρύδια της.

Η μεταμόσχευση φρυδιών είναι ακριβώς αυτό που ακούγεται. Ένας αισθητικός χειρουργός παίρνει ένα μόσχευμα μαλλιών και το μετακινεί στην περιοχή των φρυδιών. (Με πολλά ιατρικά πράγματα που γίνονται ενδιάμεσα). Το μόσχευμα μαλλιών μπορεί να προέρχεται από το αυτί ή τον αυχένα σoυ. Αυτά τα εμφυτευμένα μαλλιά στην πραγματικότητα πέφτουν και νέες τρίχες θα μεγαλώσουν σε εκείνο το σημείο, σε περίπου τρεις μήνες. Δεν πονάει γιατί υποβάλλεσαι σε τοπική αναισθησία, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι χειρουργική επέμβαση με πιθανές παρενέργειες. Τα αποτελέσματα μπορεί να διαρκέσουν χρόνια, αλλά μερικές φορές απαιτούν μικροβελτιώσεις.

Chrissy Teigen: Αφαίρεσε τα εμφυτεύματα στήθους

Εφόσον όλα πάνε καλά, πρέπει να κάνεις κάποια συντήρηση που τόσο πολύ χρειάζεται. Αυτό συμβαίνει επειδή οι τρίχες των φρυδιών μεγαλώνουν, μεγαλώνουν και μεγαλώνουν - όχι σε αντίθεση με τις τρίχες στο κεφάλι σου. Το κούρεμα είναι απαραίτητο, εκτός αν θέλεις να κρέμονται αφέλειες από τα φρύδια σου! Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, η Teigen έδειξε πόσο μακραίνουν τα φρύδια της και ότι ήρθε η ώρα για κούρεμα. «Ευλογία και κατάρα, αυτή η διαδικασία φρυδιών. Αλλά 10/10 θα το ξανάκανα lol», έγραψε.