Ορφέας Αυγουστίδης: Η απίθανη φωτογραφία που μοιράστηκε για τα γενέθλιά του και η αναφορά στη μητέρα του

07.06.2022
Ορφέας Αυγουστίδης: Η απίθανη φωτογραφία που μοιράστηκε για τα γενέθλιά του και η αναφορά στη μητέρα του
Προφανώς ο Ορφέας Αυγουστίδης ήθελε να κρατήσει τα γενέθλιά του κρυφά -ή έστω, να μην κάνει κάποια σχετική ανάρτηση- όμως η μητέρα του, Μαρία Τζομπανάνη είχε άλλα σχέδια, οπότε κι εκείνος αναγκάστηκε να φερθεί αναλόγως!

Με μία ανάρτησή της χθες, η Μαρία Τζομπανάκη ευχήθηκε στον μοναχογιό της και διαδικτυακά. Μία φωτογραφία τους από πολύ παλιά μοιράστηκε η δημοφιλής ηθοποιός και μαζί μερικά γλυκά λόγια που συγκίνησαν τους διαδικτυακούς της φίλους.

Λίγο αργότερα μέσα στη μέρα ο εορτάζων έκανε κι εκείνος μία ανάρτηση με τα γενέθλιά του, η οποία ενθουσίασε τους φίλους του για δυο λόγους.

Αφενός γιατί τρόλαρε τη μητέρα του που τον "έδωσε" κανονικά, αφετέρου για το ποτό που επέλεξε να πιει με την αφορμή.

«Η μανούλα @mtzompanaki και ο αγαπημένος μας αλγοριθμάκος (not) φρόντισε να θυμίσει σε αρκετούς από εσάς ότι χθες είχα τα γενέθλιά μου, σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις υπέροχες ευχές! Εβίβα !! ❤️❤️❤️», γράφει στη λεζάντα ο ηθοποιός και τον βλέπουμε να σηκώνει στον αέρα το ποτηράκι του γιου του (προφανώς) με νερό!

Από τους πρώτους που του απάντησαν ήταν η Ευγενία Σαμαρά, η τηλεοπτική Στέλλα του Σασμού, αν προτιμάτε η οποία ευχήθηκε Χρόνια Πολλά και υπογράμμισε με χιούμορ "Με ρέγουλα τα ποτά"!

Λίγες ώρες αργότερα ο Ορφέας Αυγουστίδης έκανε ακόμη μία ανάρτηση που μας συγκίνησε καθώς ενημέρωσε τον κόσμο ότι δάνεισε τη φωνή του στον δημοφιλή ήρωα της Disney, Buz Lightyear, ενώ στη λεζάντα αναφέρθηκε και στον γιο του και πως εκείνος θα νιώθω όταν ακούσει τον Buz να μιλά με τη φωνή του μπαμπά!

Μια από τις πιο απρόσμενα όμορφες εμπειρίες που είχα τελευταία ήταν η γνωριμία μου με αυτόν εδώ τον τύπο, τον Buzz Lightyear! Μικρός θυμάμαι πάντα να βλέπω «παιδικά» και σε πολλά από αυτά να αναγνωρίζω την φωνή του πατέρα μου. Με συγκινεί βαθειά που η ζωή τα φέρνει έτσι και το παιδάκι μας, ο γιος μας θα αναγνωρίσει και αυτός τη φωνή του δικού του μπαμπά σε αυτή την υπέροχη ταινία και στο πρόσωπο του αγαπημένου μας Buzz! Περήφανος για πολλούς λόγους λοιπόν!! Lightyear!!! Μην το χάσετε, από 16 Ιουνίου στους κινηματογράφους. #lightyear