Η Mandy Moore είναι ξανά έγκυος και το ανακοίνωσε με τον πιο γλυκό τρόπο

07.06.2022
Η Mandy Moore είναι ξανά έγκυος και το ανακοίνωσε με τον πιο γλυκό τρόπο
Την Παρασκευή 3 Ιουνίου, η σταρ του This Is Us ανακοίνωσε ότι εκείνη και ο σύζυγός της, Taylor Goldsmith, περιμένουν το δεύτερο παιδί τους. Το ζευγάρι τον Φεβρουάριο του 2022 είχε καλωσορίσει ένα αγοράκι που θα πάρει το όνομα August. Από ό,τι φαίνεται, το αξιολάτρευτο μικρό παιδάκι τους είναι έτοιμο να γίνει ο μεγάλος αδελφός.

Η Moore και ο Goldsmith, που είναι παντρεμένοι από τον Νοέμβριο του 2018, ανακοίνωσαν ότι περιμένουν το δεύτερο μέλος της οικογένειάς τους αναρτώντας στα Instagram τους, μια φωτογραφία του Gus στην οποία φορούσε ένα μπλουζάκι που έγραφε «big brother».

«Ένα απίστευτα σημαντικό κεφάλαιο της ζωής μου μόλις τελείωσε και το επόμενο, ως μητέρα δύο παιδιών, πρόκειται να ξεκινήσει… και είμαστε τόσο βαθιά ευγνώμονες και ενθουσιασμένοι», είπε η Moore. «Το Baby Boy Goldsmith #2 έρχεται αυτό το φθινόπωρο! Η περιοδεία θα είναι ελαφρώς διαφορετική από ό,τι περίμενα, αλλά ανυπομονώ και ο Gus θα είναι ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ μεγάλος αδελφός!! Xo»

Ο Goldsmith μοιράστηκε ένα παρόμοιο μήνυμα στο IG του. «Ο Gus θα είναι ο καλύτερος μεγάλος αδελφός», συμφώνησε ο τραγουδιστής. «Η @mandymooremm θα είναι η καλύτερη MomOf2. Υπάρχει μια καλή πιθανότητα ότι είμαι το πιο ευτυχισμένο, πιο τυχερό άτομο που γνωρίζεις (ή απλώς ακολουθείς) και τώρα θα το διπλασιάσουμε».

Όπως ήταν αναμενόμενο, πολλοί celebrities συνεχάρησαν το ζευγάρι για την επέκταση της οικογένειάς του, συμπεριλαμβανομένης της συμπρωταγωνίστριας της Moore από το This Is Us, Chrissy Metz. «Αυτό το μπλουζάκι είναι τέλειο στον Gus!», είπε η Metz σε ένα σχόλιο στο IG της Moore. Εν τω μεταξύ, η πρωταγωνίστρια του How I Met Your Father, Hilary Duff, η οποία γέννησε μια κορούλα τον περασμένο Μάρτιο, έγραψε: «Mandy mama of twooooo boys!».