Botox brow lift: Η θεραπεία που ανασηκώνει τα φρύδια και αλλάζει το πρόσωπό σου

13.02.2023
Botox brow lift: Η θεραπεία που ανασηκώνει τα φρύδια και αλλάζει το πρόσωπό σου
Μάθε τι ακριβώς είναι το botox brow lift, πόσο διαρκούν τα αποτελέσματα και τι μπορείς να κάνεις αν δεν σου αρέσουν αυτά

Μπορεί το μπότοξ να είναι περισσότερο γνωστό για την ικανότητά του να εξαφανίζει τις γραμμές που δημιουργούνται από το συνοφρύωμα και να κάνει το μέτωπο λείο, αλλά ένα από τα λιγότερο γνωστά αλλά επιτυχημένα αποτελέσματα του είναι η ενίσχυση του δέρματος γύρω από την περιοχή των ματιών και των φρυδιών. Αυτή η θεραπεία είναι γνωστή ως θεραπεία botox ανόρθωσης φρυδιών (brow lift), και χρησιμοποιείται για να βοηθήσει στη διόρθωση των ανομοιόμορφων φρυδιών.

Όσα πρέπει να ξέρεις για την αφαίρεση λίπους στα μάγουλα

Το ευαίσθητο δέρμα σε αυτήν την περιοχή έχει φυσικά την τάση να εμφανίζει ρυτίδες και να πέφτει καθώς γερνάμε, και έτσι μπορεί τα μάτια να φαίνονται μικρότερα. Και αφού οι κρέμες ματιών σίγουρα δεν κάνουν θαύματα, το Botox είναι μια εναλλακτική λύση που χαλαρώνει τους μύες, λειαίνει τις γραμμές γύρω από τα μάτια, ανασηκώνοντας επίσης τα φρύδια.

Δες παρακάτω όσα πρέπει να ξέρεις για αυτήν την αισθητική επέμβαση.

Όσα αξίζει να ξέρεις για το βελονισμό προσώπου

Τι ακριβώς είναι το botox brow lift;
Το botox brow lift γίνεται με πολλαπλές μικροσκοπικές ενέσεις Botox στην κάτω περιοχή του μετώπου, γύρω από τα μάτια. Χαλαρώνει τους μύες, που σημαίνει πως βοηθά στη μείωση των ρυτίδων γύρω από τα μάτια και ανασηκώνει ελαφρώς τα φρύδια, με αποτέλεσμα τα μάτια να φαίνονται μεγαλύτερα.

Τι γίνεται μετά τη θεραπεία;
Τα πλήρη αποτελέσματα του Botox χρειάζονται αρκετές εβδομάδες για να είναι ορατά. Αυτό που είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις όμως, είναι πως μερικοί άνθρωποι μπορεί να εμφανίσουν προσωρινή ερυθρότητα, πόνο, ευαισθησία ή μώλωπες στο σημείο της ένεσης αμέσως μετά τη θεραπεία. Μετά τη θεραπεία, συνιστάται να μην τρίβεις την περιοχή όπου έχεις κάνει την ένεση και να αποφύγεις την έντονη άσκηση, τους ατμούς ή τη σάουνα για 24 ώρες.

Πόσο καιρό διαρκούν τα αποτελέσματα;
Κατά μέσο όρο, το Botox διαρκεί για 3 έως 4 μήνες, αλλά αυτό διαφέρει από ασθενή σε ασθενή, ανάλογα με τη δύναμη των μυών. Οι κινήσεις αρχίζουν σιγά σιγά να επανέρχονται μετά από μερικούς μήνες.

Τι γίνεται αν δεν σου αρέσουν τα αποτελέσματα;
Το Botox δεν μπορεί να αντιστραφεί, σε αντίθεση με τα fillers που μπορούν να διαλυθούν, επομένως θα πρέπει να περιμένεις για να εξαφανιστεί φυσικά το αποτέλεσμα. Είναι σημαντικό να κάνεις την έρευνά σου πριν από τη θεραπεία και να έχεις ενημερωθεί σωστά, ώστε να μπορείς να πάρεις την καλύτερη απόφαση.

Τελευταία τροποποίηση στις 13.02.2023 - 12:20