Η Jessica Chastain εξηγεί γιατί η θερμή σχέση της με τον Oscar Isaac δεν έχει εξελιχθεί σε κάτι πιο βαθύ

Η Jessica Chastain εξηγεί γιατί η θερμή σχέση της με τον Oscar Isaac δεν έχει εξελιχθεί σε κάτι πιο βαθύ
Μια σχέση που έχει συζητηθεί πολύ.

Στον λαμπερό κόσμο του Χόλιγουντ, δεν είναι ασυνήθιστο οι ζωές των διάσημων ηθοποιών να βρίσκονται κάτω από το μικροσκόπιο του κοινού. Ωστόσο, υπάρχουν πολλές ενδιαφέρουσες ιστορίες και μία από αυτές αφορά στην εξαιρετική Jessica Chastain και τη μοναδική φιλία της με τον χαρισματικό συνάδελφό της Oscar Isaac. Αυτή η φιλία έχει πυροδοτήσει την περιέργεια και τη συζήτηση των fans τους.

{https://www.instagram.com/p/CdwyKhKD-hY/}

Η Chastain και ο Isaac έχουν μια βαθιά και μακροχρόνια φιλία που εκτείνεται πολύ πέρα από τα όρια της επαγγελματικής τους σχέσης. Όπως σχολίασε κάποτε η Chastain, «Ασχολούμαστε με την υποκριτική, αλλά ο Oscar και εγώ ήμασταν φίλοι - πήγαμε μαζί στο κολέγιο - έτσι ήμασταν φίλοι περισσότερο από το μισό της ζωής μας και γνωρίζουμε τόσα πολλά ο ένας για τον άλλον». Αυτή η δήλωση συμπυκνώνει την ουσία του δεσμού τους, που μεγάλωσε και εξελίχθηκε με τα χρόνια.

Ο Oscar Isaac και η Jessica Chastain μοιράστηκαν μια εξαιρετική συνεργασία στη μικρή οθόνη όταν υποδύθηκαν ένα ζευγάρι στη σειρά Scenes from a Marriage. Η Chastain, μιλώντας για τη συνεργασία τους, σχολίασε: «Δεν χρειάστηκε να γνωρίζω αυτό το άτομο. Έπρεπε να τον ξαναγνωρίσω γιατί έπρεπε να αλλάξω τα πράγματα στον εγκέφαλό μου για να τον δω ως Jonathan». Αυτό δείχνει την εξαιρετική σχέση που είχαν ως συμπρωταγωνιστές, καθώς η ήδη υπάρχουσα φιλία τους, τους επέτρεψε να μπουν απρόσκοπτα στους αντίστοιχους ρόλους τους.

{https://www.youtube.com/watch?v=mRuVWHnQlV8&ab_channel=HBO}

Ο Isaac τόνισε την αξιοσημείωτη ευκολία της συνεργασίας τους, δηλώνοντας: «Όσο δύσκολο κι αν ήταν με την Jessica, υπήρχε κάτι που περιέργως ένιωθα αβίαστο σε αυτό, ίσως το πιο αβίαστο από οτιδήποτε έχω κάνει ποτέ».

Οι ερμηνείες τους στη σειρά όχι μόνο έδειξαν το απίστευτο ταλέντο τους, αλλά τόνισαν επίσης το μοναδικό αποτέλεσμα που μπορεί να προκύψει όταν δύο καταξιωμένοι ηθοποιοί ενώνονται για να ζωντανέψουν μια ιστορία.

Demi Moore: Το... ατύχημα που έκανε τις κόρες της να την αποθεώσουν μιλώντας για τον νέο της σύζυγο

Σε ένα από τα επεισόδια της σειράς, η Jessica Chastain και ο συμπρωταγωνιστής της, μοιράστηκαν μια αξέχαστη τρυφερή στιγμή που έκανε ντόρο στο διαδίκτυο.

Η ίδια αφηγήθηκε με χιούμορ τη σκηνή, που έγινε σε αργή κίνηση, λέγοντας: «Ο καθένας είναι σούπερ σέξι σε αργή κίνηση. Νομίζω ότι ήταν πραγματικά αστείο γιατί όταν βλέπεις τη σκηνή με κανονική ταχύτητα, εγώ κοιτάζω ευθεία μπροστά και εκείνος με κοιτάζει. Απλώς πηγαίνει να μου δώσει ένα φιλί στον αγκώνα μου και ταυτόχρονα, τον παίρνω μια αγκαλιά. Έτσι ξαφνικά, το πρόσωπό του καταλήγει στη μασχάλη μου».

Επειδή όμως όλη η συμπεριφορά των πρωταγωνιστών στη σειρά έδωσε τροφή για σχόλια για το πώς αυτοί οι δύο δεν είναι μαζί, η Chastain θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους: «Είμαστε και οι δύο παντρεμένοι με άλλους ανθρώπους. Είμαστε φίλοι για περισσότερα από 20 χρόνια. Αν δεν έχει συμβεί ακόμα, δεν πρόκειται να συμβεί. Λυπάμαι που το λέω σε όλους, ο κόσμος ενθουσιάστηκε πολύ με αυτό». Αυτή η ειλικρινής και χιουμοριστική απάντηση από την Chastain βοήθησε να εκτονωθεί το επίμαχο αυτό ζήτημα, τονίζοντας τη γνήσια φιλία και τον πλατωνικό χαρακτήρα της σχέσης τους, προς ανακούφιση των θαυμαστών τους και του διαδικτυακού κοινού. Και των συντρόφων τους φυσικά.

Τελευταία τροποποίηση στις 07.10.2023 - 12:34